Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Μεγάλη ανατροπή…Ευρώπης για τον Αστέρα με Καλτσά!

Το γκολ του Νίκου Καλτσά στο 87′ λύτρωσε τον Αστέρα Τρίπολης, που θέλει πλέον μόνο νίκη στο Αγρίνιο την τελευταία αγωνιστική για να βγει στο Europa League!

Αστέρας και Ξάνθη ισοβαθμούν και στην 30ή αγωνιστική θα… σπάσουν καρδιές για το ποιος τελικά θα πάρει το 5ο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Απόλλων Σμύρνης μόνο εύκολο εμπόδιο δεν ήταν για τους Αρκάδες. Ο Τσουκαλάς μάλιστα πλήγωσε την πρώην ομάδα του κάνοντας το 0-1 στο 64′.

Οι γηπεδούχοι το πάλεψαν και χτύπησαν στο 82′ και στο 84′ ανατρέποντας το ματς με τους Γιάννη Κώτσιρα και Νίκο Καλτσά, που ήταν σ’ όλο το ματς η μόνιμη πηγή κινδύνου για την αντίπαλη άμυνα.

Έτσι, οι κιτρινομπλέ συνεχίζουν να κρατούν το ευρωπαϊκό εισιτήριο στα χέρια τους το οποίο και καλούνται να τσεκάρουν την άλλη εβδομάδα στον Παναιτωλικό. Από την άλλη, η Ξάνθη νίκησε 1-0 την ΑΕΛ και το όνειρό της για Ευρώπη συνεχίζεται.

το φιλμ του αγώνα στο arcadiasports

Συνθέσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ (Παντελίδης): Αθανασιάδης, Γιαννούλης (71′ Μαντίντα), Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Κώτσιρας, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τόνσο (65′ Δουβίκας), Καλτσάς, Τσιλιανίδης (46′ Κυριακόπουλος), Μανιάς.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Παράσχος): Χουάντερσον, Κοντοές, Ζησόπουλος, Μπαρτολίνι, Στάθης, Παπάζογλου, Κονέ, Τσουκαλάς, Αλμπάνης, Χουάρες (89′ Μενδρινός), Σιατραβάνης (74′ Ντεβέσα).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected