Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μια “Μεγάλη Κυρία” με τα όλα της! (vid)

Η Ίντερ έβγαλε ό,τι ψυχή είχε και με δέκα παίκτες έκανε τρομερή ανατροπή κόντρα στην Γιουβέντους, η οποία όμως είχε την ψυχή της πρωταθλήτριας και με γκολ στο 87′ και το 89′ (2-3) πάει για το 7ο σερί.

Σε ένα από τα καλύτερα ματς όλων των εποχών για το Campionato, η Γιουβέντους έγραψε ξανά την ιστορία με τον τρόπο που ήθελε καθώς παρότι η Ίντερ έβγαλε σπάνιο σθένος και γύρισε το 0-1 σε 2-1 με δέκα παίκτες, οι Bianconeri με γκολ στο 85′ και το 89′ έφυγαν με το 2-3 από το Meazza και θα είναι για ακόμα μία αγωνιστική στην κορυφή.

Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είναι πλέον στο +4 με ματς περισσότερο από την Νάπολι, που παίζει εκτός με την Φιορεντίνα, και έβγαλε αναίμακτα ένα από τα δύο πολύ δύσκολα εκτός έδρας ματς καθώς ακολουθεί επίσκεψη και στο Olimpico. Πίσω έμεινε η Ιντερ στην μάχη για την 4άδα, καθώς αν η Λάτσιο νικήσει εκτός την Τορίνο θα μείνει στο -4 από τις θέσεις 3-4. Σωστή η κόκκινη στον Βεσίνο, ίσως έπρεπε να έχει αποβληθεί στο 56′ ο Πιάνιτς, νίκησε για ακόμα μία φορά τον Μπουφόν ο Ικάρντι. Ο,τι και να γίνει στο τέλος της σεζόν, ματς σαν και αυτό μόνο διαφήμιση κάνουν στο Campionato, το οποίο είναι ασύγκριτα το καλύτερο πρωτάθλημα φέτος.

η ανάλυση του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Ίντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Μιράντα, Σκρίνιαρ, Ντ’ Αμπρόζιο (94′ Καραμό), Κανσέλο, Βεσίνο, Μπρόζοβιτς, Ραφίνια (81′ Μπόρχα Βαλέρο), Καντρέβα, Πέρισιτς, Ικάρντι (85′ Σαντόν).

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Μπαρτσάλι, Ρουγκάνι, Αλεξ Σάντρο, Κουαδράδο, Πιάνιτς (80′ Μπετανκούρ), Κεντίρα (61′ Ντιμπάλα), Ματουιντί, Ντάγκλας Κόστα, Μάντζουκιτς (66′ Μπερναρντέσκι), Ιγουαΐν.

https://www.youtube.com/watch?v=tEiowPNc_cA

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected