Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ο Φελαϊνί είπε την τελευταία λέξη στο ντέρμπι! Πολύ καλή εμφάνιση του Μαυροπάνου (vid)

O Φελαϊνί στις καθυστερήσεις λύτρωσε τη Γιουνάιτεντ (2-1) κόντρα στους… Νέους της Αρσεναλ και σφράγισε το σεντόνι! Εξαιρετικός ο Μαυροπάνος στο ντεμπούτο με τους Λονδρέζους. 

Παράλληλα, η Μάντσεστερ βρέθηκε στο +5 από την 3η Λίβερπουλ και ουσιαστικά «κλείδωσε» τη 2η θέση.

Το μυαλό των Λονδρέζων ήταν στη… Μαδρίτη, ο Βενγκέρ στην τελευταία του επίσκεψη στο Ολντ Τράφορντ ως κόουτς των Κανονιέρηδων παρουσίασε την νεαρότερη ενδεκάδα της τελευταία επταετίας (24 χρόνια και 67 ημέρες) και σε μεγάλο βαθμό δικαιώθηκε.

Ο Αλσατός χρησιμοποίησε τον Μαυροπάνο βασικό και είδε τον Έλληνα αμυντικό να κάνει ένα πολύ καλό ματς, με σωτήριες τοποθετήσεις! Βέβαια, οι Λονδρέζοι είναι η μοναδική ομάδα στην Αγγλία που δεν έχει ούτε… βαθμό στα εκτός έδρας της ματς στο 2018 (έξι ήττες).

το φιλμ της αναμέτρησης στη gazzetta

Συνθέσεις

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Ντε Χέα, Βαλένσια, Λίντελεφ, Σμόλινγκ, Άσλεϊ Γιανγκ, Μάτιτς, Άντερ Ερέρα (64′ Φελαϊνί), Πογκμπά, Λίνγκαρντ (64′ Μαρσιάλ), Αλέξις Σάντσες, Λουκακού (50′ Ράσφορντ).

Άρσεναλ : Οσπίνα, Μπεγιερίν, Τσέιμπερς, Μαυροπάνος, Κολάσινατς (64′ Μονρεάλ), Τζάκα, Μέιτλαντ-Νάιλς, Νέλσον (64′ Γουέλμπεκ), Μχιταριάν (76′ Γουίλοκ), Ιγουόμπι, Ομπαμεγιάνγκ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected