Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Στη Γ Εθνική οι Άγιοι Ανάργυροι!

Όλη τη χρονιά έδειξε ότι αποτελεί την καλύτερη ομάδα του ομίλου αφού ακόμη και όταν η τύχη τους… γύρισε τη πλάτη, οι Άγιοι Ανάργυροι δήλωσαν παρών και έδειξαν χαρακτήρα στα μεγάλα και κρίσιμα ματς.

Το συγκρότημα του Ισίδωρου Σταυριανού παρότι έκανε τη… ζωή του δύσκολη, κατάφερε τελικά να φτάσει στην επίτευξη του στόχου και να αποδείξει στις… κακές γλώσσες ότι οι επιλογές του Βασίλη Λινάρη σε τεχνικό επιτελείο και παίκτες μόνο τυχαίες δεν ήταν.

Όπως αναφέρει το Stoplekto, ο πρόεδρος των Αγίων βλέπει την ομάδα του να κατακτά τον τίτλου στον 1ο όμιλο μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του μαραθωνίου και πρόκειται για μια ιστορική ημέρα για τη περιοχή των δυτικών προαστίων.

Άλλωστε αυτή είναι η πρώτη φορά που η Ένωση θα αγωνιστεί σε την τρίτη κατηγορία γεγονός που αποτελεί μεγάλη επιτυχία μετά τη νίκη με 2-0 απέναντι στη Δόξα Βύρωνος.

Η σύνθεση των Αγίων Αναργύρων :

Χανιώτης, Κολλιάκος, Μαντίκος, Γουβαλάρης, Καλογερής, Σταυρόπουλος, Παπαδόπουλος (57′ Μαρούσης), Αλημπάς (83′ Λάλα), Νταουτάι (62′ Καμαρινόπουλος), Μαρίνου (86′ Σταύρου), Κετσετζόγλου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected