Κατηγορίες
Αθλήματα

Πρόκριση στον τελικό για την Πυλαία, δεν τα κατάφερε ο Ζαφειράκης

Την πρόκριση στον τελικό των πλέι-οφ του 2ου ομίλου στην Α2 ανδρών πανηγύρισε ο ΑΕΣΧ Πυλαίας μετά τη σημερινή του νίκη επί του Ζαφειράκη Νάουσας με 25-22.

Τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα και για τις δύο ομάδες από την αρχή του αγώνα. Μετά το 1-1 στη σειρά στη Νάουσα, ο σημερινός νικητής θα ήταν αυτός που θα έπαιρνε το εισιτήριο για τον τελικό των πλέι-οφ. Σε ένα κατάμεστο «Σπίτι του χάντμπολ» στη Μίκρα, με φιλάθλους και από τις δύο ομάδες, έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που ήταν ντέρμπι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Όπως αναφέρει το e-handball, ο Ζαφειράκης Νάουσας ξεκίνησε πολύ καλά την αναμέτρηση και καταφέρνοντας να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους πήρε ένα μικρό προβάδισμα της τάξεως των 4 τερμάτων. Η Πυλαία όμως βρήκε λύσεις και έφερε ξανά το παιχνίδι σε απόλυτη ισορροπία. Οι φιλοξενούμενοι όμως με δύο γρήγορα τέρματα στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου και πήγαν με το υπερ τους 11-9 στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, ήταν η σειρά της Πυλαίας να κάνει καλό ξεκίνημα ισοφαρίζοντας και πάλι αφού ο Ζαφειράκης έμεινε για περίπου 7 λεπτά χωρίς γκολ. Το παιχνίδι πήγαινε στην κυριολεξία χέρι-χέρι αλλά 10 λεπτά πριν από το τέλος, η ομάδα της Νάουσας πέρασε μπροστά με 2 τέρματα κερδίζοντας και μια δίλεπτη αποβολή. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και αφού ισοφάρισε αρχικά στο 55ολεπτό της αναμέτρησης, είχε απαντήσεις και κατάφερε να φύγει με τη νίκη-πρόκριση στον τελικό των πλεί-οφ.

Εκεί την περιμένει ο Φαίακας Κέρκυρας που είχε ήδη προκριθεί και το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στο νησί των Φαιάκων.

ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ – ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 25-22

Τα πεντάλεπτα: 1-1, 1-3, 2-5, 5-6, 7-7, 9-11 (ημχ.) 11-11, 13-14, 15-16, 17-19, 20-20, 25-22

ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ (Παναγιώτης Γούσιος): Μάτοβιτς 3, Ελέτα, Κουκμίσης 7, Ανανιάδης, Πετρίδης 2, Ανθομελίδης 1, Ιλερής 2, Παπαγεωργίου, Βακουφάρης 1, Αντωνιάδης, Τσεσμετζίδης 4, Ζαφείρης 3, Αλατσατιανός 2, Γιαννακίδης, Ορφανουδάκης, Αλεξανδρίδης.

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ (Γιώργος Γιούπης): Βλάχος 3, Πίτος, Θεοδωρόπουλος 8, Διδασκάλου 2, Ρότζιος, Αρβανιτίδης, Παντελίδης 2, Τζουβάρας, Κορωνάς Κ. 1, Μαυροδουλάκης 2, Τσαγκεράς, Τσιγαρίδας 1, Καραμπέλκος, Δεληχρήστος 4, Κορωνάς Θ., Μπουμπουλέντρας.

Διαιτητές: Μιχαηλίδης-Τζαφερόπουλος, Δίλεπτα: 5-2, Πέναλτι: 3/4-5/6 Κόκκινη κάρτα: Ζαφείρης 59.11 (τρία δίλεπτα)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected