Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πρωτάθλημα και άνοδος στη Γ Εθνική για τον Ατρόμητο Πειραιά!

Όσοι βρέθηκαν στον γήπεδο του Κορυδαλλού για να δουν το παιχνίδι, διαπίστωσαν πόσο κοντά είναι χαρά με την πίκρα, ο ενθουσιασμός με την απογοήτευση η κόλαση με τον παράδεισο!

Όπως αναφέρει το Stoplekto, ο Ατρόμητος Πειραιά τα κατάφερε να αναδειχτεί πρωταθλητής, μετά από ένα συγκλονιστικό ματς!

Οι Καμινιώτες είχαν τον έλεγχο από την αρχή του αγώνα και στο 22′ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με κεφαλιά του προωθημένου Αγγελάκη.

Το γκολ αυτό εφησύχασε τους παίκτες του Στέλιου Βογιατζή που νόμιζαν ότι όλα είχαν τελειώσει και στο 84′ επήλθε το “σοκ” όταν ο Νέλα με διαγώνιο σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Μπροστά στον κίνδυνο οι παίκτες του Ατρομήτου να χάσουν τα πάντα, αφυπνίστηκαν και πίεσαν την αντίπαλη εστία χάνοντας ευκαιρίες.

Για να φτάσουμε στο 93′ όταν ο διαιτητής Φιλακούρης καταλόγισε πέναλτι σε χέρι του Μπλέτσα. Το εκτέλεσε ο Μητρόπουλος αλλά ο Γκερλές απέκρουσε έξοχα.

Νέα ψυχρολουσία για τους φιλοξενούμενους που όμως δεν παράτησαν τις προσπάθειες τους και τα έδωσαν όλα, όσο ο διαιτητής δεν σφύριζε τη λήξη.

Συνέχισαν να πιέζουν και στο 98′ σε μια αναμπουμπούλα στην περιοχή των Κορυδαλλιώτων ο Τζωρτζάτος με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα μέσα σε πρωτοφανή αποθέωση!

Η σύνθεση του Ατρομήτου :

Τράκας, Τζωρτζάτος, Γαβαλάς, Χριστόπουλος, Αγγελακης, Ταμπάκης, Βυζανιάρης, Ροκάκης (61′ Καρνέσης), Δανάσης, Μητρόπουλος, Μπαλτζάκης (80′ Κοντάκος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected