Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Ημιτελικός Champions League απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου (21:45 , “Barok” Coffee Bar) στην ρεβάνς των ημιτελικών του Champions League και έχοντας το υπέρ της 2-1 του πρώτου αγώνα καλείται να «κλειδώσει» την πρόκριση χωρίς αγωνία αλά… Γιουβέντους.

Την περασμένη σεζόν, στην προημιτελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, το σκηνικό ήταν ίδιο. Οι «μερένχες» καλούνται να διαχειριστούν ίδιο προβάδισμα και οι Βαυαροί ψάχνουν ένα μίνι… θαύμα. Στον αγωνιστικό χώρο του «Σαντιάγο Μπερναμπέου» ωστόσο τα προγνωστικά διαψεύδονται, η Μπάγερν στέλνει το παιχνίδι στην παράταση και χρειάζεται ένα φαλτσοσφύριγμα ώστε η ομάδα του Ζιντάν να πάρει εντέλει το εισιτήριο για τον τελικό (4-2).

Φέτος, το παράδειγμα της Γιουβέντους που έφερε όλα τα δεδομένα «τούμπα» αποτελεί για όλους απτή απόδειξη πως όλα μπορούν να συμβούν και οι παίκτες του Γιουπ Χάινκες θα διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους. Εκτός αποστολής για τους Γερμανούς είναι οι Μπόατενγκ, Κομάν, Βιδάλ και Ρόμπεν, με τον Αλάμπα να είναι διαθέσιμος αλλά αβέβαιος.

Στην πλευρά της Ρεάλ Μαδρίτης, ο τελικός είναι αυτοσκοπός και μοναδικός στόχος η τρίτη σερί κατάκτηση του τροπαίου. Σημαντική απώλεια για τον «Ζιζού» η μη συμμετοχή του Καρβαχάλ και του Ίσκο, με τον Βαράν να είναι αμφίβολος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected