Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Σήκωσε κούπα στο Ντουμπάι ο Νίκος Κολομπούρδας! (photos+vid)

Ο Νίκος Κολομπούρδας κατέκτησε το πρωτάθλημα στο Ντουμπάι με τις ρεζέρβες της Αλ-Νασρ (πρώτος τίτλος στην ιστορία της).

Άφησε τη Θεσσαλονίκη πρώτα και την Κύπρο μετά για το… Ντουμπάι. Ο Νίκος Κολομπούρδας, πρώην προπονητής της ομάδας Κ20 του ΠΑΟΚ αλλά και πρώτος τεχνικός των Εθνικού Άχνας και Αγίας Νάπας στην Κύπρο, αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε από την Αλ-Νασρ για αναλάβει την ομάδα Κ20.

Και την οδήγησε σε επιτυχίες! Από τη Δευτέρα (30/4) είναι πρωταθλητής στην Arabian Gulf Reserve League. Αυτός ήταν κι ο πρώτος τίτλος της Αλ-Νασρ σε αυτό το επίπεδο! Τερμάτισε στην πρώτη θέση με διαφορά τεσσάρων βαθμών, μπροστά από τις παραδοσιακές δυνάμεις (Αλ-Αΐν, Αλ-Βάντα, Αλ-Σαρζάχ).

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός των ερασιτεχνών Κολωνίας, ΠΑΟΚ, Ηρακλή, Απόλλωνα Αθηνών, Ονήσιλλου, Αλκής Λάρνακας και Βέροιας μίλησε στο Sport24.gr για την ιστορική προσωπική του επιτυχία, όσο και της ομάδας του:

“Είμαστε στην έκτη θέση – αν μπορούμε να το πούμε έτσι σε επίπεδο ιεραρχίας παράδοσης των ομάδων – και τερματίσαμε μπροστά από τις παραδοσιακές δυνάμεις. Τα καταφέραμε και ήταν δύσκολο. Πήραμε το πρωτάθλημα, παίζαμε με την Έμιρεϊτς και πήραμε το πρωτάθλημα με τέσσερις βαθμούς διαφορά.

Είμαι πολύ χαρούμενος. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Συγχαρητήρια στους παίκτες, χάσαμε μόνο δύο ματς. Παίξαμε καταπληκτικά ματς, βάλαμε ωραία γκολ και το αξίζαμε. Ευχαριστώ τη διοίκηση. Μην ξεχνάτε ότι ήμασταν η πιο νέα ηλικιακά ομάδα. Συγχαρητήρια σε όλους για το πρωτάθλημα”.

النصر يتوج بطلاً لدوري #الخليج_العربي_للرديف Congratulations to Al Nasr for winning the 2017-18 Arabian Gulf Reserves League Title @alnasr_sc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Arabian Gulf League (@agleague) στις

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected