Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Βραδιά Champions League η αποψινή στο Cafe “Madja”!

Μια πολύ σπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά η αποψινή και το Cafe “Madja (Παπάγου 4) σας προσφέρει την αναμέτρηση ανάμεσα στη Ρεάλ και τη Μπάγερν!

Έχοντας με το μέρος της το 2-1 του πρώτου ματς, η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να… κάνει τη δουλειά και να σφραγίσει το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League, κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.

Απόψε στο «Μπερναμπέου» κοντράρονται 17 τρόπαια του θεσμού! Η Ρεάλ των 12 κατακτήσεων είναι η απόλυτη «βασίλισσα» και θέλει στον τελικό του «Ολιμπίσκι« του Κιέβου να ανέβει στην κορυφή για 13η φορά.

Από την άλλη, η Μπάγερν Μονάχου, των 5 τροπαίων, μπορεί να πηγαίνει στη Μαδρίτη έχοντας στην πλάτη της το εις βάρος της 2-1 αλλά μόνο εύκολο εμπόδιο δεν θα είναι.

Στα… όπλα της ο Λεβαντόφσκι, ο οποίος με την Ντόρτμουντ είχε σκοράρει κόντρα στην Ρεάλ τέσσερα γκολ, οδηγώντας την τότε ομάδα του στον τελικό. Αυτό θέλει να κάνει κι απόψε: Να στείλει την Μπάγερν στο τέλος της φετινής ευρωπαϊκής διαδρομής.

Ιδιαίτερο βράδυ για τον Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος δήλωσε πως: «Είναι σπουδαίο που επιστρέφω, δεν θα πανηγυρίσω αν σκοράρω».

Οι πιθανές συνθέσεις:

Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Νάτσο, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Μόντριτς, Κρόος, Καζεμίρο, Ασένσιο, Μπενζεμά, Ρονάλντο

Εκτός: Καρβαχάλ, Ίσκο
Αμφίβολος: Νάτσο

Μπάγερν Μονάχου: Ούλριχ, Χούμελς, Κίμιχ, Σίλε, Αλάμπα, Μαρτίνεθ, Τιάγκο, Χάμες Ροντρίγκες, Μίλες, Ριμπερί, Λεβαντόφσκι

Εκτός: Νόιερ, Μπόατενγλ, Βιδάλ, Ρόμπεν
Αμφίβολος: Αλάμπα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected