Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά - Γενικά

Μπαράζ ανόδου Γ Εθνικής [1ος όμιλος] Ηρακλής – ΝΠΣ Βόλος 2-0

Mε μεστή και ουσιαστική εμφάνιση, ο Ηρακλής επικράτησε με 2-0 του ΝΠΣ Βόλος και έκανε σημαντικό βήμα για την άνοδο στη Football League.

Εξαιρετικά αποτελεσματικός στο πρώτο μέρος ο Ηρακλής, απέναντι σε έναν φλύαρο Βόλο. Πανέμορφο γκολ από τον Τάι (και σε δημιουργία και σε εκτέλεση), δοκάρι με Παναγιωτούδη, με τους «κυανόλευκους» να έχουν το πάνω χέρι στην εξέλιξη της αναμέτρησης.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής, «βρήκε» γκολ με τον Πτηνόπουλο και έφτασε σε μία νίκη, που μπορεί να χαρακτηριστεί και «επαγγελματική», απέναντι σε έναν αντίπαλο, που χαρακτηρίστηκε από ποδοσφαιρική «φλυαρία» με την άκαρπη κατοχή μπάλας, που είχε σε μεγάλα διαστήματα, χωρίς να απειλήσει ουσιαστικά.

το φιλμ του αγώνα στο bluearena.gr

Συνθέσεις

Ηρακλής : Βοσνιάδης, Καραντασιάδης, Γιαννίτσης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Καζναφέρης, Παναγιωτούδης (70′ Κωστούλας), Τάι (88′ Ντε Σμεντ), Παπαδόπουλος (90+3′ Κουρέλλας), Πτηνόπουλος (83′ Αμαραντίδης), Ρόβας.

ΝΠΣ Βόλος : Μπουργάνης, Ντεντάκης (33′ Ζέρης), Πέντα, Γκαλίτσιος, Μελισσόπουλος (66′ Μηλιώτης), Δερμητζόγλου (71′ Ντόσης), Καμπαγιέρο, Τζελίδης, Ηλιόπουλος, Γκαρσία, Ουνγιαλίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected