Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Μπαράζ ανόδου Γ Εθνικής [2ος όμιλος] Αστέρας Αμαλιάδας – Αήττητος Σπάτων 1-2

Με την αδρεναλίνη να «χτυπά» κόκκινο και αρκετές καλές φάσεις, ο Αστέρας Αμαλιάδας δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Αήττητο Σπάτων, που έφυγε από το γήπεδο της Αμαλιάδας, με σκορ 1-2.

Ο Αστέρας έχασε πολλές ευκαιρίες καθώς και φάση πέναλντι με το τελικό αποτέλεσμα να χαρακτηρίζεται άδικο για τους ποδοσφαιριστές της Ηλείας, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό μέσα στο γήπεδο.

Τελευταίο χαρτί για τον Αστέρα την Κυριακή να κάνει νίκη και με τους τρεις βαθμούς να ξαναμπεί γερά στο παιχνίδι της ανόδου, ενώ η ομάδα των Σπάτων διατήρησε το αήττητο και παραμένει γερά στο “κόλπο” της ανόδου

το φιλμ της αναμέτρησης στο iliaoikonomia.gr

Συνθέσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Θοδ. Γκάτζιος): Τσάμης, Μπουντόπουλος, Παπαδόπουλος, Αρβανίτης, Μπουζούρας (68′ Κυριάκος), Ν’ Γκουέμ, Παγώνης, Μπανούσης, Μπαρμπαρούσης, Κέρι, Τόρες (79′ Σταθάτος)

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Μιχελής, Μουστάκης, Ηρακλής (72′ Μωυσιάδης), Κολλαράς, Χριστοφιλέας, Ρουσσάκης (8′ λ.τρ. Γκούμας – 66′ Φαρινόλα), Νικλητσιώτης (80′ Βιδάλης), Καλογέρης, Κρητικός, Κατσικογιάννης, Τσιλιγγίρης

*φωτ. patrisports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected