Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Τουρνουά Foot Tennis Βέροια

Η έδρα, οι ομάδες και οι Ακαδημίες του 4ου Τουρνουά Foot Tennis

Στην τελική του ευθεία μπαίνει από σήμερα το 4ο Τουρνουά Ποδοτένις (Foot Tennis) που θα λάβει χώρα και φέτος στην πόλη της Βέροιας.

Όπως ανακοίνωσαν πριν λίγο οι διοργανωτές, ο χώρος ο οποίος έχει συνδεθεί άρρηκτα με το τουρνουά, η Πλατεία Δημαρχείου θα υποδεχτεί και φέτος τους αθλητές σε ένα ακόμη φεστιβάλ Foot Tennis, που διεξήχθη για πρώτη φορά το 2016 στην Ελλάδα υπό την αιγίδα του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου “ΚΟΠΑΝΟΣ”.

Στη φετινή διοργάνωση, θα υπάρξουν εκπλήξεις όπως το Τουρνουά Ποδοτένις Ακαδημιών, στο οποίο θα μπορούν να συμμετέχουν παιδιά έως 15 ετών (γεννηθέντες από το 2003 και έπειτα) εκπροσωπώντας την ομάδα τους.

Παράλληλα, όπως πληροφορούμαστε, θα υπάρξει μια νέα διαδικασία όσον αφορά το σύστημα διεξαγωγής ενώ μεγάλη έμφαση θα δοθεί και στις παροχές από τους διοργανωτές τόσο στους συμμετέχοντες όσο και στους θεατές.

Από σήμερα μάλιστα και μετά τη “σφραγίδα” από το Δήμο Βέροιας (εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 30 Απριλίου) ξεκινούν οι επίσημες εγγραφές, ωστόσο μόλις τρεις είναι οι κενές θέσεις για το κυρίως τουρνουά!

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Φίλες και φίλοι και το φετινό Τουρνουά (το 4ο κατά σειρά) θα διεξαχθεί στη φυσική του έδρα, την Πλατεία Δημαρχείου Βέροιας.

Το πρώτο σερβίς ορίστηκε για την Τετάρτη 6 Ιουνίου και ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 Ιουνίου.

Το Σαββατοκύριακο που μεσολαβεί (9 και 10 Ιουνίου) θα διεξαχθεί το 1ο Τουρνουά Ποδοτένος Ακαδημιών, εκεί όπου οι μικροί “μάγοι” (γεννηθέντες από το 2003 και έπειτα) θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους εκπροσωπώντας την ομάδα τους!

Η κλήρωση και των δύο διοργανώσεων θα λάβει χώρα την Τετάρτη 30 Μαΐου και ώρα 19.00 στο Ξενοδοχείο “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” στη Βέροια.

Από σήμερα και μέχρι την Τρίτη 29 Μαΐου οι ενδιαφερόμενοι θα εγγράφονται στα Τουρνουά και ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις για τις συμμετοχές αλλά και τους υποστηρικτές.

Να σημειώσουμε πως όσον αφορά τις ομάδες που θα αγωνιστούν στο 4ο Τουρνουά Foot Tennis, έχουν μείνει μόλις τρεις κενές θέσεις.

Τηλ. Επικοινωνίας : 6972 354500 ή 6973 714488″

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected