Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Σε λίγες μέρες το 1ο Τουρνουά ποδοσφαίρου “Μέγας Αλέξανδρος”

Μεγάλο τουρνουά ποδοσφαίρου Ακαδημιών με την επωνυμία το “Μέγας Αλέξανδρος” θα πραγματοποιηθεί τo Σαββατοκύριακο 5-6-Μαΐου στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίας Μαρίνας, με διοργανωτή την Ποδοσφαιρική Ακαδημία του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας και στο οποίο θα συμμετέχουν πολλές ακαδημίες από την Κεντρική Μακεδονία.

Απώτερος σκοπός είναι η συμμετοχή των μικρών αθλητών στην ψυχαγωγία που προσφέρει η άθληση, η ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των αθλητών (ευ αγωνίζεσθαι). Η προώθηση της φιλίας μεταξύ ομάδων, και παιδιών. Η ανάπτυξη σχέσεων και ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ προπονητών και υπεύθυνων.

Στο 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου Μέγας Αλέξανδρος αυτό έχουν δηλώσει συμμετοχή 15 σύλλογοι και συγκεκριμένα οι Αριστοτέλης Νάουσας, ΑΕ Εύοσμου, Ιωνικός Ιωνίας, Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας, ΑΕΠ Βέροιας, Ολυμπιακός Νάουσας, Ακαδημία Πλαταμώνα, Άγιαξ Ημαθίας, Αστέρας Αλεξάνδρειας, Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας, Αχιλλέας Νεοκεσάρειας, Ολυμπιακός Γαλατάδων, Ακαδημία “Ευστάθιου Χωραφά”, ΑΕΚ Βέροιας και ΓΑΣ Κοπανού.

Οι αγώνες θα γίνουν στο γήπεδο Αγίας Μαρίνας Βέροιας και θα συμμετέχουν οι κατηγορίες babini, προτζούνιορ, Τζούνιορ, προπαιδικό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected