Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Άμεσα οι κλήσεις σε απολογία από την αναμέτρηση ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Νίκη Αγκαθιάς. Επιβαρυντικό το κατηγορητήριο

Ανακοινώθηκε πριν λίγα λεπτά από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ημαθίας, το κατηγορητήριο και οι κλήσεις σε απολογία για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Νίκη Αγκαθιάς.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε η ποινή της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου, που δεν κατέβηκε στην αναμέτρηση με τον ΓΑΣ Κοπανού.

Αναλυτικά :

“Από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης, αφού επιλήφθηκε του Φύλλου Αγώνα πρωταθλήματος της 28/4/2018 ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Νίκη Αγκαθιάς, αποφασίσθηκε να κληθούν σε απολογία:

1. Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας για ρίψη κροτίδας από φιλάθλους του στο 60’ λεπτό του αγώνα εντός του αγωνιστικού χώρου και είσοδο φιλάθλων του στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του αγώνα, οι οποίοι συνεπλάκησαν με αντιπάλους ποδοσφαιριστές.

2. Τον εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας για είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο χωρίς την άδεια του διαιτητή, ο οποίος χαστούκισε αντίπαλο ποδοσφαιριστή, με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του παραπάνω αγώνα.

3. Τον εκπρόσωπο και τον προπονητή της Νίκης Αγκαθιάς γιατί στον παραπάνω αγώνα, απευθυνόμενοι στον παρατηρητή τον έβρισαν και του συμπεριφέρθηκαν απρεπώς.

Τέλος η επιτροπή μηδένισε την Ποντιακή Νεολαία Αράχου, γιατί στον αγώνα της 28/4/2018 με αντίπαλο τον ΓΑΣ Κοπανού, δεν κατέβηκε να αγωνισθεί, κατακυρώνοντας τον αγώνα υπέρ των γηπεδούχων με τέρματα 3-0 και βαθμούς 3-0 και του επέβαλλε χρηματικό πρόστιμο 500 €, ενώ του αφαιρεί 2 βαθμούς από το τρέχον πρωτάθλημα και 2 βαθμούς από το επόμενο της σεζόν 2018/2019.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected