Football League

Ανοιχτό παιχνίδι στη Σπάρτη, κανείς ο νικητής!

Στα πλαίσια της 30ης αγωνιστικής της Football League, η ΑΕ Σπάρτη υποδέχτηκε τον Εργοτέλη. Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Κωνσταντίνου Γιαννακόπουλο ο οποίος κατάγεται από την Λακωνία. Ο αγώνες έληξε ισόπαλος με σκορ 2 – 2.

Όπως αναφέρει το isports.gr, η Σπάρτη άνοιξε το σκορ στο 4ο λεπτό με τον Παναγιώτου να παίρνει, έπειτα από λάθος της άμυνας των Κρητικών, βρήκε τον Φουρτάδο και αυτός με σουτ έκανε το 1-0. Στο 14’ λεπτό ο Κάιπερς. ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος της Football League, αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης στον Οικονομόπουλο.

Όμως, o Eργοτέλης ισοφάρισε στο 19ο λεπτό με εύστοχο πέναλτι του Μπουρσέλη, ο οποίος ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το μαρκάρισμα του Βοσνακίδη στο Τσέλιο. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με νέα κόκκινη κάρτα, αυτή την φορά για τους γηπεδούχους, μια και στο 41’ ο Τσιοφού αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ανατροπή και συγκεκριμένα στο 61ο λεπτό με τον Έφορντ, ο οποίος νίκησε τον Μακρυωνίτη με σουτ, έπειτα από ασίστ του Σταματάκου. Όμως, στο 80’ η Σπάρτη έφτασε στην ισοφάριση, όταν ο Ουόρντεν με πλασέ μέσα στην περιοχή, έπειτα από ασθενή επέμβαση του Κατσιμήτρου, έγραψε το 2-2.

Συνθέσεις

Σπάρτη: Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Οικονομόπουλος, Βοσνακίδης (46’ Γραικός), Σάββα (66’ Μουζακίτης), Νιάρος, Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, Τσιόφου, Δεινόπαπας, Φουρτάδο (58’ Ουόρντεν).

Εργοτέλης: Κατσιμήτρος, Τσέλιος, Νικολαλάκης, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπουτσάκης (75’ Μπούζας), Σταμόπουλος, Μπουρσέλης (90’ Αγγελόπουλος), Σταματάκος, Κάιπερς, Έφορντ (78′ Iατρούδης).

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected