Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Οριστικό το πρώτο μεταγραφικό deal της ΑΕΚ!

Το deal «κλείδωσε» και ο 23χρονος μεσοεπιθετικός, Χρήστος Αλμπάνης, αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ εν όψει της νέας σεζόν.

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Χρήστος Αλμπάνης. Όπως αναφέρει το SDNA, ο Έλληνας άσος είναι η πρώτη μεταγραφή της Ένωσης για την επόμενη σεζόν, καθώς το deal για την απόκτησή του από τον Απόλλωνα «κλείδωσε» και στην τελευταία του λεπτομέρεια και το μόνο που απομένει πλέον είναι οι επίσημες ανακοινώσεις, με τον 23χρονο άσο να φορά το προσεχές καλοκαίρι την κιτρινόμαυρη φανέλα, όπως ήταν και η επιθυμία του.

Άλλωστε, αυτή έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ο Αλμπάνης αποτέλεσε στόχο αρκετών ομάδων (μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός), λόγω των εμφανίσεων που πραγματοποίησε φέτος με την ομάδα της Ριζούπολης, ωστόσο στην ανακοίνωση που είχε εκδώσει πρόσφατα ο Απόλλωνας, είχε δεσμευτεί ότι την τελική επιλογή θα την έκανε ο ίδιος. Όπως είχατε διαβάσει, ο παίκτης από την πλευρά του… ψήφιζε ΑΕΚ και έτσι τα πράγματα οδήγησαν στο κλείσιμο της συμφωνίας, η οποία αφορά συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Οι άνθρωποι της Ένωσης είχαν ξεχωρίσει από νωρίς τον Αλμπάνη και είχαν πειστεί από το ταλέντο του ότι η ομάδα αξίζει να επενδύσει πάνω του. Την ίδια άποψη είχε και ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος δεν δίστασε να την εκφράσει και δημόσια, όταν ρωτήθηκε στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Κέρκυρα, όταν είχε τονίσει ότι: «Ο Αλμπάνης είναι ένας παίκτης που μπορεί να προοδεύσει πολύ και είναι ένας έξυπνος παίκτης. Σε κάθε ενδεκάδα της ΑΕΚ παίζουν πέντε – έξι Έλληνες. Η ομάδα κοιτάει το μέλλον και εγώ θέλω να έρθουν οι καλύτεροι παίκτες. Ο Αλμπάνης είναι ένας παίκτης πολύ εξελίξιμος».

Με την απόκτηση του 23χρονου άσου, η ΑΕΚ προσθέτει ακόμη έναν Έλληνα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της, στα πλαίσια του σχεδίου που έχει για την σταθερή ύπαρξη ενός καλού ελληνικού κορμού, αποτελούμενου μεταξύ άλλων και από ποδοσφαιριστές πάνω στους οποίους μπορεί να επενδύσει για το μέλλον.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected