Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Η φιέστα της ΑΕΚ στο “Barok” Coffee-Bar!

Με τέσσερις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής της Super League με την αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης και την φιέστα τίτλου να ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα.

Στις 19:00 όλοι οι αγώνες, μια άκρως ποδοσφαιρική ώρα για το “Barok” Coffee-Bar στο κέντρο της Βέροιας!

Ημέρη γιορτής είναι η αποψινή για τους φίλους της ΑΕΚ καθώς «σφραγίζεται» και τυπικά η κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 24 χρόνια. Η Ένωση αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Απόλλωνα Σμύρνης με το γήπεδο της Ριζούπολης να αποκτά… κιτρινόμαυρο χρώμα, καθώς στο φινάλε του ματς θα γίνει η απονομή του τίτλου στον αρχηγό Πέτρο Μάνταλο. Κατόπιν, παίκτες και προπονητές θα μεταβούν στην Νέα Φιλαδέλφεια όπου σε ανοιχτό πούλμαν θα στήσουν… γλέντι με τον κόσμο της ομάδας. Σέντρα στο παιχνίδι στις 19:00, τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 2, διαιτητής ο Τζοβάρας (Φθιώτιδας).

Με την επιστροφή του κόσμου του στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ουραγό Πλατανιά, λίγες ημέρες πριν τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Οι παίκτες του Λουτσέσκου θέλουν να διατηρήσουν την εξαιρετική τους φόρμα και να πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι τίτλου στο ΟΑΚΑ. Τουλάχιστον ένα γκολ στην μάχη για ανάδειξη πρώτου σκόρερ στο πρωτάθλημα ψάχνει ο Πρίγιοβιτς, να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός επιδιώκει ο Πλατανιάς. Σέντρα στην Θεσσαλονίκη στις 19:00 με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 3. Ρέφερι της αναμέτρησης ο Καραντώνης (Ημαθίας).

Να «κλείσει» νικηφόρα μία άκρως επιτυχημένη σεζόν θέλει ο Ατρόμητος που φιλοξενεί στο Περιστέρι την υποβιβασμένη Κέρκυρα. Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι ολοκληρώνει το πρωτάθλημα στην 4η θέση της βαθμολογίας, επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στο πλαίσιο του αγώνα θα υπάρξουν βραβεύσεις στους ποδοσφαιριστές από σύνδεσμο παλαιμάχων. Στον αντίποδα, η Κέρκυρα θέλει να αποχαιρετήσει την κατηγορία με ψηλα το κεφάλι. Σέντρα στις 19:00, τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 5. Διαιτητής ο Ζαχαριάδης (Μακεδονίας).

«Μάχη» για ένα καλύτερο πλασάρισμα στην βαθμολογία θα δώσουν ΑΕΛ και Λαμία (19:00). Οι «βυσσινί» με 30 πόντους μπορούν υπό προϋποθέσεις να τερματίσουν στην πρώτη δεκάδα της κατάταξης την ώρα που η ομάδα της Φθιώτιδας, στην παρθενική της παρουσία στο πρωτάθλημα είναι άκρως ικανοποιημένη με την παραμονή της και αναζητά ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την στείλει πάνω από την 14η θέση. Τηλεοπτική μετάδοση στο «AEL FC Arena» από το Novasports 4, διαιτητής ο Σέζος (Κιλκίς).

Αναλυτικά το πρόγραμμα με κοινή ώρα έναρξης τις 19:00

Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ
ΠΑΟΚ – Πλατανιάς
Ατρόμητος – Κέρκυρα
ΑΕΛ – Λαμία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected