Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Φιλική νίκη του Άρη στην Έδεσσα

Ο Άρης επικράτησε του Εδεσσαϊκού με 0-3 σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Έδεσσα με τον Δημήτρη Σπανό να μοιράζει τον χρόνο συμμετοχής.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, oι «κίτρινοι» ταξίδεψαν στην Έδεσσα με πολλές απουσίες καθώς δεν βρέθηκαν στην αποστολή η Σόουζα, Πλατέλλας, Δεληζήσης, Διαμαντόπουλος, Ντούνης, Νίκιτς και Μπαργκάν.

Ως εκ τούτου, ο Δημήτρης Σπανός έπρεπε να καλύψει τις απώλειες επτά παικτών και φυσικά έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που είτε είχαν ελάχιστα αγωνιστικά λεπτά στο Πρωτάθλημα ή καθόλου όπως οι Τσουμάνης, Νέτο.

Οι «κίτρινοι» επικράτησαν με 0-3 χάρη στα γκολ που πέτυχαν οι Χαντί, Νέτο στο πρώτο ημίχρονο και ο Μιχάλης Μπαστακός στο 70ο λεπτό.

Συνθέσεις

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Βόλτσης, Ουζούνης, Κιόρτσης, Μωυσίδης, Χαραβητίδης, Παπαγεωργίου, Ταουσιάνης, Τσουμάγκας, Καρακούτης, Καράμπελας, Ντόγος. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Αβραμίδης, Μεταξάς, Πούπης, Παπουρτζής, Σφέτκος, Σίσκος, Τσιτσάγκας, Προύντσης, Τζατζάνας

ΑΡΗΣ: Καντιμοίρης (46′ Μαντζάρης), Μαραγκός (46′ Μπούρμπος), Τσουμάνης, Μουμίν (46΄Ιντζόγλου), Παυλίδης, Κάσσος (46′ Πασάς), Νέτο (46′ Λώττας), Χαντί, Τζανακάκης (46′ Βαλεριάνος), Κανακούδης (46′ Κλιγγόπουλος), Μπαστακός

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected