Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Το φιλικό-γιορτή ανάμεσα στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου και τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας και οι βραβεύσεις (photos+vid)


Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκαν το ρεπό του Σαββατοκύριακου στην Α1 ΕΠΣ Ημαθίας ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου και ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας.

Οι δύο ομάδες, που θα αγωνιστούν στα φετινά play off τα οποία θα ξεκινήσουν μόλις τελεσιδικήσει η υπόθεση από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας με τη Νίκη Αγκαθιάς, έδωσαν ραντεβού σήμερα (5/5) στο Δημοτικό Γήπεδο Γιαννακοχωρίου για φιλική αναμέτρηση στα πλαίσια της προετοιμασίας τους.

Σε ένα γήπεδο-“κουκλί”, με την επιμέλεια του προέδρου (πλέον) του ΑΣ Γιαννακοχωρίου, Παναγιώτη Θεοδοσιάδη αλλά και του τέως, Σάββα Τσεχελίδη, ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου είχε περισσότερες λύσεις από τον πάγκο (οι φιλοξενούμενοι είχαν 13 παίκτες στην αποστολή) και επικράτησε με σκορ 5-0 χάρη σε τέρματα των Μαγγίζη, Ουέλινγκτον, Μωυσίδη και Κουλιανίδη (2).

δείτε το γκολ του Μαγγίζη :

Πριν την αναμέτρηση, την οποία παρακολούθησαν 50 περίπου θεατές, ο πρόεδρος του Μέγα Αλέξανδρου, Αλέξανδρος Καλαϊτζίδης παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Νίκο Κεσίδη, ως φόρο τιμής για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού, ενώ απένειμε μετάλλια και στους Μπάμπη Ευθυμιάδη (μέλος του ΔΣ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου), Στέργιο Τσίλκο (για την άνοδο του ΑΣ Γιαννακοχωρίου στη Β Ερασιτεχνική), Γκονσέλβες Ουέλινγκτον (για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο) και Κώστα Γιάντση, για την παρουσία του ως διαιτητής στις εθνικές και ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Οι δύο ομάδες έστειλαν μήνυμα ενότητας λίγες μέρες μετά τα τεκταινόμενα στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, ενώ άπαντες ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένοι για το τι μέλει γενέσθαι, τόσο με τη συνέχεια των play off όσο και το αν υπάρξουν ποινές ή όχι από το φύλλο αγώνος της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και τη Νίκη Αγκαθιάς.

Αμέσως μετά, ακολούθησε μπάρμπεκιου μπροστά από το κυλικείου του γηπέδου, όπου παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να αστειευτούν μεταξύ τους.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Γιάντσης, με βοηθούς τους κ.κ. Χαραλαμπίδη και Χριστοδούλου Κ.

Συνθέσεις

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Καζεπίδης, Κοτζαχρήστος, Τσίλης, Τενεκετζή, Αργυρίου, Μπρέγκου, Μαγγίζης, Ασλάνογλου, Μπουρδάνος, Ουέλινγκτον, Μουρουζίδης. Αγωνίστηκαν και οι Πέτγαζλης, Μισιρλίδης, Κουλιανίδης, Θεολογίδης, Φρέντι, Μωυσίδης

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας : Καϊσίδης, Τηλκερίδης, Λούκα, Πέγιος, Κολίτσης, Σαμπρής, Νιογκάνα, Κελεσίδης, Μουχτάρης, Κούβαρος Μ., Συμεωνίδης Χ. Αγωνίστηκαν και οι Λέκα, Κωστόπουλος (13 ετών!)

δείτε φωτορεπορτάζ του SportsUp :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected