Κατηγορίες
Super League 1

Φινάλε με νίκη για τον Πανιώνιο (photos)

Ο Πανιώνιος πήρε τη νίκη με 2-0 κόντρα στον Λεβαδειακό κι ολοκλήρωσε μια μεγάλη σεζόν με τρίποντο. Μπανανά και Γεσίλ οι σκόρερ σε μια γεμάτη από φάσεις αναμέτρηση.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε το πρωτάθλημα ο Πανιώνιος. Οι Νεοσμυρνιώτες παρότι κατέβηκαν με μόλις 16 παίκτες, κατάφεραν να επικρατήσουν του Λεβαδειακού εκμεταλλευόμενοι τόσο την εμπειρία τους όσο και τα λάθη της άμυνας των Βοιωτών και πήραν μια άνετη νίκη με 2-0 τερματίζοντας στην 7η θέση της βαθμολογίας στο τελευταίο ματς του Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο.

Από την πλευρά του ο Λεβαδειακός προσπάθησε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο να πετύχει ένα γκολ για να φύγει όπως πέρυσι με νίκη από τη Νέα Σμύρνη, αλλά δεν τα κατάφερε. Βέβαια, αυτό δεν αλλάζει ότι τον μεγάλο του στόχο που ήταν η παραμονή τον πέτυχε και άνετα μάλιστα.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Πανιώνιος (Γρηγορίου): Κότνικ, Γεσίλ, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Μπανανά, Μακρύλλος (64′ Οικονομίδης), Ουάσινγκτον, Σταυρόπουλος, Βουκελάτος (84′ Μπραχίμι), Σαραμαντάς, Σπιριντόνοβιτς (89′ Πινιώτης)

Λεβαδειακός (Ανιγκό): Επασί, Τριποτσέρης, Φαβάρο, Νίκας (71′ Σαβαντογκό), Καραχάλιος, Ζαραδούκας, Ομπιόρα, Καλτσάς, Σουμπίνιο (80′ Καθάριος), Μαρκόφσκι (90′ Ιωαννίδης), Γιακουμάκης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected