Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας

Πέρασε από την Καλή η Δόξα Μαυροβουνίου, ισόπαλο το ματς στο Μελίσσι

Λαχτάρησε προς στιγμήν το Μαυροβούνι στον τελευταίο επίσημο αγώνα του πρωταθλήματος μέσα στην έδρα της Καλής από την οποία όμως τελικά “απέδρασε” και σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο ντέρμπι Δόξα Μελισσίου – Δόξα Μανδάλου τερμάτισε στην πρώτη θέση, αποκτώντας πλεονέκτημα για τα play off.

Το παιχνίδι κάθε άλλο παρά φιλικό χαρακτήρα είχε αφού οι γηπεδούχοι αδιάφοροι μεν βαθμολογικά μάχονταν όμως για τη νίκη μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της λήξης. Η ασθενής βροχή που έπεφτε κατά διαστήματα δεν επηρέασε αρνητικά και τις δύο ομάδες που πραγματικά αγωνίστηκαν εξίσου δυνατά και οι δύο.

Οι παίκτες του Σίμου Προδρομμίδη έκαναν εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρώτο ημίχρονο πετυχαίνοντας πολύ γρήγορα τρία τέρματα.

Το αποτέλεσμα όμως ήταν να επαναπαυτούν αφήνοντας χώρο στους αντιπάλους τους να ανέβουν επιθετικά και να μειώσουν το σκορ φτάνοντας μάλιστα πολύ κοντά στην ισοφάριση.

»Καυτό» το δεύτερο ημίχρονο αφού από το 75 και μετά έπαιζε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής με κόκκινη στον Τάσο Σιδέρη για σκληρό φάουλ πάνω στον Καρασαρλίδη.

το φιλμ του αγώνα στο pellasports.gr

Συνθέσεις

ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ : Στόιτσης, Μαυρόπουλος, Πληκαδίτης, Κωστίκας, Καραμαλάκης, Μούλας, Καρασαρλίδης, Χρήστου, Ζαμίδης, Γιακαμόζης, Αγγελάκης

ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ : Καμπαλής, Γάτσος, Σιδέρης, Ρέις, Μπρέγκου, Γιαουτζής, Γκότσης (80΄Ζαχαριάδης/ 88΄Πίττας), Καπουσούζης, Φανιάδης, Ουζούνης, Αποστολούδας (70΄Νατσης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected