Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Basket

Στον τελικό ο ΓΑΣ Μελίκης με καλάθι του Βασίλη Σαζακλίδη!

Συνεχίζει το αήττητο σερί στο φετινό πρωτάθλημα της Α ΕΚΑΣΚΕΜ ο ΓΑΣ Μελίκης, που πέρασε και από τον Αιγινιακό και προκρίθηκε στον μεγάλο των play off.

Ο Αιγινιακός μπήκε αποφασισμένος στην αναμέτρηση, περιορίζοντας σημαντικά την επιθετική λειτουργία της Μελίκης και κατάφερε να προηγηθεί στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου με 17-12.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και του δεύτερου δεκαλέπτου, με τους παίκτες του Ηλία Λοτζανιώτη να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου προηγούμενοι με 35-28.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η Μελίκη αντέδρασε και κατάφερε να εξανεμίσει της διαφορά που είχε αποκτήσει ο Αιγινιακός, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται ισόπαλες στους σαράντα οκτώ πόντους στο τέλος της περιόδου.

Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν συναρπαστικό, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ και την Μελίκη να καταφέρνει να κατακτήσει στις λεπτομέρειες το ροζ φύλλο αγώνα με 65-66, ανατρέποντας το προβάδισμα του Αιγινιακού με 65-63 στα τελευταία δευτερόλεπτα και τον Σαζακλίδη να σημειώνει το νικητήριο καλάθι 5,5″ πριν τη λήξη και με τον Αιγινιακό να αστοχεί στην τελευταία του επίθεση.

Διαιτητές: Παπαδόπουλος – Παπαγερίδης.

Δεκάλεπτα: 17-12, 35-28, 48-48, 65-66.

ΑΟΚ Αιγινιακός (Λοτζανιώτης): Πιπιλίκας 6, Κατσιάνος 8 (1), Αργυρόπουλος 14 (2), Παπαμιχαήλ 4, Δεμερτζής, Κοιλιάς, Στογιαννόπουλος 7 (1), Εξαρχόπουλος, Βουλτσίδης 24 (1), Κιρκιντζώτης, Μελίδης, Στάμος 2.

ΓΑΣ Μελίκης (Ασλανίδης): Λιόλιος 11, Μαυρίδης 18 (3), Κυριακού 6 (1), Σαζακλίδης 10, Παπαδόπουλος, Μαγαλιός, Στακτάρης, Παπαρόσης, Σταυρουλάκης 10, Μπούθας Κοτζαμπάσης 9 (1), Ρογγότης 2.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected