Κατηγορίες
Super League 1

Ανακοίνωσε το τέλος ο Μαρίνος Ουζουνίδης!

Σε μία συναισθηματικά φορτισμένη συνέντευξη Τύπου ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε μετά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη ότι φεύγει από τους «πράσινους».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός των «πράσινων» στη συνέντευξη Τύπου:

«Αγωνιστικά το πρωτάθλημα τελείωσε όπως άξιζε να μας τελειώσει. Αδιάφορα εντελώς. Κάποια στιγμή που πήγε να έχει ενδιαφέρει κάποιοι μας είπαν φτάνει δεν χρειάζεται να κουράζεστε. Κίνητρο δεν μπορεί να υπάρχει. Δηλαδή να διεκδικήσουμε την πέμπτη θέση. Δεν ενδιαφέρθηκα για το αποτέλεσμα. Έπαιξαν και νεαρά παιδιά. Αν θέλουν να τα προστατέψουν θα πρέπει να αποκτηθούν έμπειροι παίκτες. Δεν μπορούν ακόμα να σηκώσουν το βάρος της φανέλας. Του χρόνου δεν θα υπάρχει υπομονή. Εμένα η συνεργασία μου επίσημα τελειώνει.

Τελειώνει το συμβόλαιό μου, θέλω να ευχαριστώ τους παίκτες. Από την πρώτη στιγμή υπήρχαν πάρα πολλές δυσκολίες. Προσπαθώ να θυμηθώ και δεν το βρίσκω. Όσοι ήταν στην ομάδα προσπάθησαν για το καλύτερο μέσα στις δυσκολίες. Αν κάποιοι πιστεύουν ότι ήταν εύκολο, ας κοιτάξουν και τον αιώνιο αντίπαλό μας που έχει αμφιβολίες για κάποια πράγματα, ποια είναι η εικόνα. Τα παιδιά είναι εδώ και τελείωσε η χρονιά.

Θέλω να τους ευχαριστήσω για τη συνεργασία και τον σεβασμό. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Σαραβάκο και τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου που μου έδειχναν την αγάπη τους, με βοήθησαν και είναι κεφάλαιο για τον Παναθηναϊκό. Θέλω να ευχαριστήσω όσους ήταν στο Κορωπί. Μου έδειχναν την αγάπη τους κι εγώ όσο μπορούσα. Και φυσικά τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την αγάπη του. Δεν θα με αγαπούσαν αν παίρναμε το πρωτάθλημα όσο σε αυτές τις συνθήκες. Δεν έχω να πω λόγια, στάθηκαν κοντά μας και κοντά μου όλη τη χρονιά. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κάνω περισσότερα πράγματα. Προσπάθησα να βοηθήσω.

Υπηρέτησα σαν παίκτης και σαν ποδοσφαιριστής. Δεν νομίζω άλλος προπονητής να είχε τόσες δυσκολίες. Ελπίζω να βρεθεί αυτή η λύση γρήγορα. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλο κλαμπ. Κάποιοι αν δεν καταλάβουν ότι δεν είναι μόνο τα οικονομικά, αλλά και η αγωνιστική εικόνα, κάνουν πολύ μεγάλο λάθος. Πρέπει να είναι αντάξια της ιστορίας, η εικόνα στο γήπεδο. Είπα ότι οι περιορισμοί μεταγραφών και οι μείον βαθμοί, αν δεν αλλάξουν, θα υπάρχει πρόβλημα. Ελπίζω ότι με τη λήξη της συνεργασίας να βοηθήσουν τη συνεργασία γιατί φάνηκε ότι δεν ήθελαν.

Ευχαριστώ κι εσάς, αλλά και όλους αυτούς που έκαναν καλή και άσχημη κριτική. Αυτοί που έκαναν άσχημη έδειχναν ότι είμαστε ζωντανοί. Εμείς ήμασταν ζωντανοί. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ελπίζω κάποια στιγμή υπό άλλες συνθήκες. Σας ευχαριστώ».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στην αίθουσα και τον αποθέωσαν με συνθήματα.

*απόδοση : leoforos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected