Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Πρόκριση στον τελικό για την Κ17 του Ολυμπιακού!

Η ομάδα Κ-17 του Ολυμπιακού επικράτησε με 2-0 της Ξάνθης στον ημιτελικό και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό της Τετάρτης (19:00).

Στον τελικό του Πρωταθλήματος Super League K-17 προκρίθηκε ο Ολυμπιακός κερδίζοντας με 2-0 τη Ξάνθη στον ημιτελικό του Final-4 που διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας στο γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Όπως αναφέρει το SDNA, οι “ερυθρόλευκοι” εξασφάλισαν το εισιτήριο για τον 8ο τελικό της ιστορίας τους, εκεί που θα διεκδικήσουν την Τετάρτη στις 19:00 το 5ο πρωτάθλημα τους απέναντι στο νικητή του 2ου ημιτελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός με το… καλημέρα άνοιξε το σκορ. Ο Κώστας Μούγιος με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή κέρδισε σε τετ-α-τετ τον Γκάρα και «έγραψε» το 1-0.

Οι “ερυθρόλευκοι” ανέβασαν τον δείκτη του σκορ με το φινάλε του ημιχρόνου. Ο Φέκκας με ωραία ενέργεια από τα αριστερά και πάσαρε την μπάλα στον Μούγιο ο οποίος την έστειλε με σουτ στα δίχτυα για το 2-0, το οποίο έμελλε να είναι το τελικό σκορ.

Συνθέσεις

ΞΑΝΘΗ (Μπεδρελής): Γκάρας, Ποδάρας (56’ Μανίσογλου), Λεωντσάκος, Τενεκές, Θυμιάνης, Γράβας (77’ Γκασιμπαγιαζίδης), Πασσαλής (70’ Τσιτσεκίδης), Γκατζόγιας (83’ Ισμέτογλου), Φάκης, Τσιλιγγίρης (53’ Κοτόπουλος), Κακουλίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θέος): Καραργύρης, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης, Μποσκουϊδης, Γλυνός, Μούγιος (75’ Κοτσιανούλης), Νικόλης (80’ Τασιάς), Μπουλάρι (75΄Ζαχαράκης), Φέκκας (90′ Ντότης), Γεωργαντής (67’ Τσακίρης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected