Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Αθλήματα

Σπουδαία εμφάνιση για τα κορίτσια του Φίλιππου Βέροιας!

Σε Διεθνείς αγώνες Χορού που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχε το τμήμα Χορού του Φιλίππου Βέροιας.

Ο 11ος διαγωνισμός Χορού “Salonika Οpen” πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της ΧΑΝΘ με 3000 συμμετοχές αθλητών, σε κατηγορίες όπως το Latin, Oriental, Modern Dance, hip hop και σύγχρονο χορό.

Τα κορίτσια του Φιλίππου συμμετείχαν στις κατηγορίες Μοντέρνου, Σύγχρονου και hip hop με πολύ καλά αποτελέσματα. Η μικρότερη ομάδα του Φιλίππου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Μοντέρνου baby και με τις χορευτικές τους ικανότητες χειροκροτήθηκαν θερμά από τους θεατές.

Η ομάδα αποτελείται από τις αθλήτριες: Κωτσιόφτη Κυριακή, Κωτσιόφτη Ανθή, Κότσιφα Μαρία, Νταλιμπίρα Μαρία, Κουτσαλιάρη Ελένη, Καπετανάκη Ελισάβετ, Μιχαήλ Κατερίνα, Μοσχοπούλου Μαρία Βαρβάρα, Ελευθεριάδου Παναγιώτα, Λουκίδου Ράνια, Καραγιοβάνη Κωνσταντίνα, Ταουλίκα Δέσποινα, Δαμιανίδου Έλενα, Νιελίνα Γιουγκίνα και Ζησιοπούλου Αθανασία, με προπονήτρια τη Μαρία Παυλίδου.

Διακρίσεις για τον Φίλιππο και σε ατομικό επίπεδο και συγκεκριμένα στη κατηγορία Σύγχρονου Χορού σόλο baby. Τα τρία κορίτσια του συλλόγου κατέλαβαν τις εξής θέσεις: Δαμιανίδου Ελένη 1η θέση, Εμασλάρη Μαρίλλια 2η θέση και Τσακιρίδου Παρασκευή 3η θέση.

Η ομάδα του Μοντέρνου Juveniles πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και κατέλαβε την 4η θέση με μικρή διαφορά από τις ομάδες στο βάθρο. Την ομάδα αποτελούν οι αθλήτριες Νικολοπούλου Ευφροσύνη, Χαλατζιούκα Μελίνα, Δελληγιάννη Χριστίνα, Σκράπα Νικολέτα, Παπαδοπούλου Ανδρομάχη, Νικόλτση Έλλη, Παπαζλή Σταυρούλα, Παπαζλή Θωμαή, Παπαζλή Δέσποινα, Τραπεζανλίδου Ελισάβετ, Σαρρηγιαννιδου Μαριλένα, Στογιάννου Βασιλική, Καπετανάκη Ελισάβετ, Γεροντίδου Κέλλυ, Δαραή Ιωάννα, Δαραή Ελένη και Ελευθεριάδου Παναγιώτα, με προπονήτρια την Ηρώ Χαβιαροπούλου.

Η ομάδα στην κατηγορία Μοντέρνο Junior του Φιλίππου έπαιξε σε μεγαλύτερη ηλικιακά κατηγορία, ωστόσο κατάφερε να σταθεί επάξια και να κατακτήσει την 3η θέση και το Χάλκινο μετάλλιο. Η ομάδα αποτελείται από τις αθλήτριες: Κατσικάρη Σοφία, Σαράφη Στεφανία, Φασίδου Ξένια, Ντάκλη Ιωάννα, Γεωργιάδου Στέλλα, Παπαποστόλου Μαρία, Αναστασίου Εμμανουέλα, Χονδραντώνη Μαρία Ειρήνη, Μπουζίκα Παναγιώτα και Γεωργιάδου Νίκη με προπονήτρια την η Μωυσιάδου Κατερίνα.

Στο Σύγχρονο (Contemporary) στην κατηγορία Youth, τα κορίτσια κατάφεραν να περάσουν στο τελικό και να κατακτήσουν την 3η θέση και το Χάλκινο μετάλλιο δείχνοντας την ανοδική τους πορεία σε αυτή την κατηγορία. Η ομάδα αποτελείται από τις αθλήτριες: Ζουμπουλίδου Ευγενία, Πατσιαβούρα Μερόπη, Εμμανουήλ Ελένη, Τσαλουκίδου Όλγα, Μπόσμαλη Ιωάννα, Παννίδου Σοφία. Προπονήτρια της κατηγορίας η Μαλιούφα Στέλλα.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και η μικρή ομάδα του hip hop. Η πρωτοεμφανιζόμενη κατηγορία αποτελείται από τις αθλήτριες: Κατσικάρη Σοφία, Σαράφη Στεφανία, Φασίδου Ξένια, Ντακλή Ιωάννα, Παπαποστόλου Μαρία, Μπουζίκα Παναγιώτα και Γεωργιάδου Νίκη, με προπονητή τον Καλαντίδη Παναγιώτη.

Η μεγάλη ομάδα του hip hop δεν αγωνίστηκε στον αγώνα της Θεσσαλονίκης γιατί εκπροσώπησε τον σύλλογο στο Διεθνές της Αθήνας, σε έναν από τους πιο απαιτητικούς αγώνες για την κατηγορία του Hip hop με έπαθλο την εκπροσώπηση της Ελλάδος στην Αμερική.

Η μοναδική ομάδα από την Ημαθία πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και κατάφερε να περάσει στο τελικό ανάμεσα από 20 ομάδες καταλαμβάνοντας την 6η θέση.

Πιο αποφασιστικές από ποτέ οι αθλήτριες του Φιλίππου, αγωνίστηκαν την επόμενη μέρα στον Διεθνή αγώνα Χορού TDF κερδίζοντας το Ασημένιο μετάλλιο. Την ομάδα αποτελούν οι αθλήτριες: Πατσαβούρα Μερόπη, Ζουμπουλίδου Ευγενία, Μποσμαλή Ιωάννα, Πανίδου Σοφία, Γερακοπούλου Κατερίνα, Τσαλουκίδου Όλγα, Εμμανουήλ Ελένη, Σπανού Ελένη και δάσκαλός τους Καλαντίδης Παναγιώτης.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά για την τεράστια προσπάθειά τους και ένα ακόμα πιο μεγάλο μπράβο στους προπονητές τους Χαβιαροπούλου Ηρώ, Μωυσιάδου Κατερίνα, Καλαντίδη Παναγιώτη, Μαλιούφα Στέλλα και Παυλίδου Μαρία που με την υπομονή και την επιμονή τους φέρνουν τόσο μεγάλες επιτυχίες στην πόλη μας!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected