Κατηγορίες
Τουρνουά Foot Tennis Βέροια

Η κλήρωση του Τουρνουά Ποδοτένις στη Βέροια και το “στοίχημα” των διοργανωτών για τις Ακαδημίες (vid)

Κάτι λιγότερο από ένας μήνας απέμεινε για την έναρξη του φετινού (4ου κατά σειρά) Τουρνουά Foot Tennis, που θα διεξαχθεί στην Πλατεία Δημαρχείου Βέροιας.

Οι συμμετέχοντες αλλά και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν θέαμα και όμορφα στιγμιότυπα, σε μια διοργάνωση απόλυτα καινοτόμα και που αποτελεί πλέον θεσμός για την πόλη αλλά (σταδιακά) για όλο και περισσότερες περιοχές της Ελλάδας.

Η φετινή διοργάνωση θα έχει αρκετές διαφορές με τις προηγούμενες, τόσο στο σύστημα διεξαγωγής όσο και στα έπαθλα των ομάδων. Παράλληλα όμως, οι διοργανωτές αποφάσισαν να δώσουν φέτος τη δυνατότητα και στις Ακαδημίες της περιοχής (και όχι μόνο) να δώσουν το παρών στο Τουρνουά και να αγωνιστούν σε ένα τελείως διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού από αυτά που έχουν συνηθίσει μέχρι τώρα.

Το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Μαΐου, από τις 17.30 μέχρι τις 21.30, εκκολαπτόμενοι ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους, μέσα από φαντεζί ενέργειες και εμπνεύσεις που θα φανερώσουν πολλά στοιχεία από τεχνικής άποψης.

Οι Ακαδημίες, που θα αγωνιστούν με την επωνυμία τους αλλά και τη στολή τους, θα αγωνιστούν την πρώτη μέρα μεταξύ τους σε πρωτάθλημα ενός γύρου και την Κυριακή (10/6) θα διεξαχθούν τα play off. Στο τέλος των αγώνων θα μοιραστούν τα έπαθλα και τα αναμνηστικά, παράλληλα με δώρα έκπληξη, προσφορά των χορηγών που στηρίζουν κάθε χρόνο τη διοργάνωση.

Το πέρας συμμετοχών για τις ομάδες και της Ακαδημίες ορίστηκε από τους διοργανωτές η 29η Μαΐου ενώ η κλήρωση και των δύο διοργανώσεις, θα λάβει χώρα στο Ξενοδοχείο “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” στη Βέροια και συγκεκριμένα την Τετάρτη 30/5 και ώρα 19.00

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την περσινή διοργάνωση :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected