Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Συνεχίζει με Κιάφα στη Γ Εθνική ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

Με τον Πέτρο Κιάφα θα πορευτεί και στη Γ’ Εθνική ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας.

Όπως αναφέρει το katerinisport, η πρωταθλήτρια της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, που επιστρέφει στα εθνικά πρωταθλήματα μετά από διάλειμμα μιας σεζόν, ανακοίνωσε τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον έμπειρο προπονητή, ο οποίος ήταν στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου από τις 6 Φεβρουαρίου.

Στις τάξεις του Αχιλλέα άπαντες αναγνωρίζουν τη συμβολή του Καριτσιώτη τεχνικού στην επιτυχημένη φετινή πορεία της ομάδας και την κατάκτηση της ανόδου και η κοινή πορεία των δυο πλευρών θα συνεχιστεί και στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Κιάφα γνωστοποίησε νωρίτερα η ομάδα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με σχετική ανακοίνωση, στην οποία εκτός από τις ευχαριστείες στο πρόσωπό του, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον Ντένη Οικονόμου, τον προπονητή που ξεκίνησε στον πάγκο της ομάδας αλλά αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αφήνοντας την ομάδα με σημαντική βαθμολογική διαφορά από τη δεύτερη θέση.

Η ανακοίνωση:

“Η Διοίκηση του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας θέλει να ευχαριστήσει τους προπονητές που συνέβαλαν στην επίτευξη του στόχου της ανόδου.

Τον προπονητή Οικονόμου Ντένη οποίος ξεκίνησε την προσπάθεια αυτή το καλοκαίρι αλλά αποχώρησε στο μέσο του πρωταθλήματος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αφήνοντας την ομάδα με βαθμολογική διαφορά από τον δεύτερο.

Επίσης να ευχαριστήσει τον προπονητή της κύριο Πέτρο Κιάφα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας με μεγάλη βαθμολογική διαφορά από τον δεύτερο ώστε να μην χρειαστούν μπαράζ και την άνοδο της ομάδας στην Τρίτη Εθνική Κατηγορία.

Θέλοντας δε να τον επιβραβεύσει για την επιτυχία αυτή, του ανανέωσε την εμπιστοσύνη της για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019 όπου η ομάδα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας θα αγωνίζεται στην Τρίτη Εθνική Κατηγορία.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected