Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Απίστευτη τραγωδία για τον Τσοντοφάλσκι, που αγωνίστηκε το 2011 στην ΑΕΛ!

Τον θάνατο του τρίχρονου γιου του, που πνίγηκε στην πισίνα, θρηνεί ο Καμίλ Τσοντοφάλσκι που αγωνίστηκε στη χώρα μας με τα χρώματα της ΑΕΛ το δεύτερο μισό της σεζόν 2011.

Ο κόσμος του Καμίλ Τσοντοφάλσκι “γκρεμίστηκε” σε μια στιγμή. Ο Σλοβάκος γκολκίπερ, που αγωνίστηκε στη χώρα με τη φανέλα της ΑΕΛ, βρισκόταν στο σπίτι του στο Říčany της Πράγας όταν για λίγα δευτερόλεπτα έχασε από τα μάτια του τον τρίχρονο γιο του και το κακό έγινε.

Όπως αναφέρει το Sport24, ο Τσοντοφάλσκι έπαιζε με τις τρεις κόρες του (τις δίδυμες Βικτόρια και Βαλάρια, 12 ετών και την Ελίζαμπεθ, 10 ετών) και τον γιο του κόντα στην πισίνα.

Κάποια στιγμή σηκώθηκε για να φάει μια σαλάτα, δεν είχε οπτική επαφή με τον χώρο που έπαιζαν τα παιδιά και όπως όλα δείχνουν ο Καμίλ junior έπεσε στην πισίνα και πνίγηκε.

“Νιώθω απαίσια, δεν είμαι καλά. Μην με παρεξηγείτε, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω αυτή τη στιγμή. Ευχαριστώ για την κατανόηση σας”, ήταν η δήλωση του Τσοντοφάλσκι.

Η τσέχικη αστυνομία διερευνά τις συνθήκες του δυστυχήματος και η επίσημη τοποθέτηση της αναφέρει πως “μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι διερευνώνται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ένα παιδί προσχολικής ηλικίας έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Κυριακής στο Říčany. Όμως εξαιτίας της ηλικίας του παιδιού και τις συνθήκες δεν θα σχολιάσουμε κάτι περισσότερο”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected