Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα - Συνεργάτες

Η “δικέφαλη” μονομαχία στον τελικό, απόψε στο “Madja” Cafe!

Η ώρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας έφτασε!

Το “Madja” Cafe (Παπάγου 4 στη Βέροια) σας προσφέρει απόψε το βράδυ (20:30) τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας όπου η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ με… φόντο τον δεύτερο τίτλο της σεζόν.

Οι δύο «Δικέφαλοι» αναμετρώνται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, μια και την περσινή σεζόν, οι «ασπρόμαυροι» πανηγύρισαν την κατάκτηση του τίτλου στον τελικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου, σε μία επεισοδιακή αναμέτρηση. Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ είχε πάρει τα… σκήπτρα στην διοργάνωση από την ΑΕΚ, η οποία είχε φτάσει στην κούπα την αγωνιστική περίοδο 2015-’16 όταν είχε επικρατήσει του Ολυμπιακού σε τελικό που είχε γίνει «κεκλεισμένων των θυρών» στο ΟΑΚΑ.

Το απόγευμα του Σαββάτου (12/5) η ΑΕΚ έχει ως στόχο την κατάκτηση του νταμπλ, για πρώτη φορά στην ιστορία της, έπειτα από 40 χρόνια, καθώς την προηγούμενη φορά που τα είχε καταφέρει ήταν την σεζόν 1977-’78 όταν είχε επικρατήσει 2-0 στον τελικό του ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε γίνει στο τότε στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης».

Από την άλλη, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα προσπαθήσει να κατακτήσει το δεύτερο συνεχόμενο Κύπελλο Ελλάδας και συνολικά το υπ’ αριθμόν 6 στην ιστορία του. Ο προηγούμενος τίτλος ήταν απέναντι στην Ένωση, την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, επικρατώντας 2-1 στον τελικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου στον Βόλο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected