Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Έρχεται το…sold out για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο “Cafe στο 90′”!

Μια πολύ μεγάλη ποδοσφαιρική βραδιά θα απολαύσουν απόψε οι θαμώνες του “Cafe στο 90′” στον Σταυρό Ημαθίας!

 

Στις 20.30 στο ΟΑΚΑ της Αθήνας, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για τη δεύτερη κούπα της χρονιάς, το Κύπελλο Ελλάδας!

Η τυπικά γηπεδούχος ΑΕΚ θέλει τη νίκη για να ολοκληρώσει με το νταμπλ μία ονειρική χρονιά! Ο Μανόλο Χιμένεθ θα παρατάξει την ομάδα με 4-2-3-1, με τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, τον Μπακάκη δεξιά, τον Χουλτ αριστερά και τους Βράνιες-Τσιγκρίνσκι στα στόπερ. Στον άξονα οι Σιμόες-Γαλανόπουλος, δεξί χαφ ο Γκάλο, αριστερά ο Μπακασέτας και ο Λιβάγια πίσω από τον Αραούχο. Δύο θέσεις που ενδεχομένως να υπάρξει κάποια ανατροπή, είναι αυτή στα άκρα με την είσοδο του Λάζαρου αντί του Γκάλο και η άλλη στο αριστερό μπακ. Οι δύο ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται είναι ο τιμωρημένος Κονέ και ο τραυματίας Μασούντ.

Στον ΠΑΟΚ θέλουν με την κατάκτηση του Κυπέλλου να αποδείξουν εντός αγωνιστικού χώρου ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και ότι το πρωτάθλημα χάθηκε από δικαστικές αποφάσεις!

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια στο αριστερό άκρο της άμυνας, τον Λέο Μάτος στο δεξί και τους Φερνάντο Βαρέλα-Άνχελ Κρέσπο στο κέντρο αυτής.

Όσον αφορά τον χώρο του κέντρου, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Ζοσέ Μαουρίσιο, ενώ το προβάδισμα για να βρίσκεται δίπλα του, έχει ο Εβγέν Σάχοφ, όμως θα πρέπει να τονιστεί, πως έχει δοκιμαστεί και ο Χοσέ Κάνιας.

Στα άκρα της επίθεσης, ο Λουτσέσκου δοκίμασε τους Ρόμπερτ Μακ και Τζάλμα Κάμπος, όπως και τον Δημήτρη Πέλκα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected