Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο…γήπεδο του “Barok” Coffee-Bar!

Ο τελικός Κυπέλλου είναι προ των πυλών και το “Barok” Coffee-Bar (Μερκουρίου Καρακωστή στο κέντρο της Βέροιας) θα υποδεχτεί στις 20.30 τους φίλους τους ποδοσφαίρου!

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα βρεθούν αντιμέτωποι στον τελικό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με τον “Δικέφαλο του Βορρά” να θέλει να κάνει το repeat και να πάρει μία άτυπη ρεβάνς για τα όσα έγιναν στο γήπεδο της Τούμπας στο πρωτάθλημα, σε ένα παιχνίδι που δεν τελείωσε ποτέ αλλά κρίθηκε στις δικαστικές αίθουσες.

Η ΑΕΚ έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 24 χρόνια και οι παίκτες της θέλουν να γράψουν ιστορία και να φτάσουν στην κατάκτηση του νταμπλ, κάτι που έχει να συμβεί για την Ένωση 39 ολόκληρα χρόνια. Το κίνητρο μεγάλο και για τις δύο ομάδες και ευχή όλων είναι αρχικά να αποφευχθούν τα περσινά έκτροπα καθώς αυτός ο τελικός μοιάζει και σαν πρόβα τζενεράλε για τις FIFA/UEFA, οι οποίες παρακολουθούν στενά τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ενδεχόμενα επεισόδια λοιπόν αναμένεται να προκαλέσουν ένα ποδοσφαιρικό Grexit, σενάριο που κανείς δεν θέλει να σκέφτεται.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected