Football League

Αγκαλιά με τον τίτλο ο ΟΦΗ, λυτρωτής ο Ντίνας!

Τι και αν ήταν μέτριος μέχρι το 70′ με φουλ πίεση στο τελευταίο 20λεπτο και κάνοντας κατάθεση ψυχής και χρυσό σκόρερ το Ντίνα που σκόραρε δύο φορές κέρδισε και τον Καραϊσκάκη με 2-1!

O OΦΗ ξεκίνησε χωρίς εκπλήξεις στην 11αδα του με το Νίκο Παπαδόπουλο να παρατάσσει την ομάδα του με 4-2-3-1 και τον Βουό στην κορυφή της επίθεσης. Το παιχνίδι ξεκίνησε, όντας ισορροπημένο στο πρώτο 20λεπτο όταν ο ΟΦΗ έδωσε χώρο στους γηπεδούχους που απείλησαν πρώτοι με τον Στρέζο να διώχνει εντυπωσιακά το σουτ του Λουκίνα. Ο ΟΦΗ απάντησε με το σουτ του Κουτσιανικούλη να φεύγει άουτ. Στην συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Ραχιώτη και τελικά οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που πήραν το προβάδισμα όταν στο 42′ μετά από φάση διαρκείας, ο Μακρής έκανε το πρώτο σουτ με τους αμυντικούς του ΟΦΗ να διώχνουν πάνω στην γραμμή και στην συνέχεια ο Ψιάνος έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ δεν παρουσιάστηκε καλός με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού και να δημιουργούν φάσεις μπροστά από την εστία του Γιώργου Στρέζου. Ο ΟΦΗ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του από το 70ο λεπτό και μετά ασκώντας μεγάλη πίεση στους γηπεδούχους και τελικά ήρθε το γκολ της ισοφάρισης στο 80′ με ένα ώραιο πολύ γκολ του Θανάση Ντίνα.

Ο ΟΦΗ έδειξε μεγάλα αποθέματα ψυχής και κατάφερε να κάνει την πλήρη ανατροπή στο 92′ με τον Θανάση Ντίνα!

το φιλμ του αγώνα στο gentikoule.gr

Συνθέσεις

AE Καραϊσκάκης : Ραχιώτης, Παπανίκου, Καψάλης (46′ Μπεκατώρος), Καραγιαννίδης, Νικολόπουλος, Μακρής, Ψιάνος, Κόλλινς (69′ Χούσος), Μακρίδης, Ρανγκέλοφ, Λουκίνας.

ΟΦΗ : Στρέζος, Αργυρόπουλος, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Κομεσίδης, Νάστος, Παπαστεριανός (67′ Λεάλ), Ντίνας (90+3′ Βαφέας), Κουτσιανικούλης (55′ Κοέλιο), Μάνος, Βουό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected