Κατηγορίες
Football League

Η ανατροπή της χρονιάς στα Περιβόλια!

Με μια επική ανατροπή που σημειώθηκε στις καθυστερήσεις, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα όπως αυτά είχαν διαμορφωθεί μέχρι το 93ο λεπτό στα Περβόλια, όπου έχανε από τον Απόλλωνα Πόντου, φτάνοντας τελικά στη νίκη με 2-1!

Αρχικά ο Τόλι και στη συνέχεια ο Βρεττός “υπέγραψαν” την πιο εντυπωσιακή φετινή νίκη της χανιώτικης ομάδας στη Φούτμπολ Λιγκ, καθώς τη στιγμή που όλα έδειχναν ότι η ομάδα της Καλαμαριάς θα περάσει νικηφόρα από τα Χανιά, οι γηπεδούχοι έφτασαν σε μια ανεπανάληπτη ανατροπή.

Συγκεκριμένα, στο 93’, ο Τόλι έκλεψε την μπάλα από αντίπαλό του και απέφυγε τον Μανώλη Καλογεράκη και με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1, ένα γκολ που πανηγυρίστηκε έντονα από κόσμο και παίκτες, αλλά αμέσως μετά, οι γηπεδούχοι -στα ελάχιστα δευτερόλεπτα που απέμεναν- πίεσαν και για ένα δεύτερο γκολ το οποίο κατάφεραν να πετύχουν χάρη στο σουτ του Βρεττού στο 95’!

Ο Απόλλων Πόντου που είναι ζήτημα… πόσες φορές πέρασε τη μεσαία γραμμή στο β’ ημίχρονο, είχε καταφέρει να προηγηθεί στο 43’ από την κεφαλιά του Βεργώνη μετά το φάουλ του Μπρίτο, ένα γκολ που παρέμεινε μέχρι και τις καθυστερήσεις του ματς.

Πριν από τα γκολ των Τόλι και Βρεττού, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός είχε δύο δοκάρια, με το δυνατό σουτ από τον Ξύδα στο 56’ ενώ στο 87’ ο Γεωργιάδης μετά το γύρισμα του Σάλιακα έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι της ομάδας του, προσπαθώντας να απομακρύνει σε κόρνερ.

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου (87′ Αποστολίδης), Σελινιωτάκης (74′ λ.τρ. Χαλκιαδάκης), Γκίνη (80′ Βρεττός), Λεμονής, Σάλιακας, Ξύδας, Λέο.

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Καπίας (34′ λ.τρ. Τσεμπερίδης), Λιόνης, Βεργώνης, Καλαϊτζίδης (70′ Δόρης), Βλαχομήτρος, Συμελίδης, Μπρίτο, Χασομέρης (82′ Κυβελίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected