Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Basket

Απίστευτη ανατροπή στον Α1 του μπάσκετ!

Ο… εφτάψυχος Πανιώνιος των τριών ηττών στα τελευταία τρία ματς παρέμεινε στη Basket League, καθώς τα ανεπανάληπτα Τρίκαλα των εφτά παικτών πέρασαν από την έδρα του Κόροιβου (85-82) που… αυτοκτόνησε και υποβιβάστηκε στην Α2!

Ο Κόροιβος γνώριζε εξ’αρχής πως μία νίκη θα τον έφερνε μία… ανάσα από την παραμονή στη Basket League και μετά την εύκολη επικράτησε του ΠΑΟΚ επί του ΓΣΛ Φάρου του αρκούσε το θετικό αποτέλεσμα χωρίς κανέναν συνδυασμό, ώστε να διατηρηθεί στα… σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ.

Η ομάδα της Αμαλιάδας είχε τον δρόμο για την παραμονή… στρωμένο, ωστόσο τα Τρίκαλα στάθηκαν απέναντί τους ως ένα πολύ δύσκολο εμπόδιο. Οι Θεσσαλοί αγωνίστηκαν με εφτά παίκτες και με μεγάλη καρδιά, δεν στάθηκαν στο γεγονός πως είχαν υποβιβαστεί εδώ και αρκετό καιρό και έφυγαν με το διπλό από την Αμαλιάδα (85-82), αποτέλεσμα που έφερε τον Κόροιβο στην Α2!

Το παιχνίδι είχε απίστευτη εξέλιξη και ήταν ίσως το… θρίλερ της σεζόν, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ συνεχώς. Στα τελευταία δευτερόλεπτα, τα Τρίκαλα βρήκαν σκορ, ο Κόροιβος κυριεύτηκε από το άγχος του και από το σοκ της κατάρρευσης του Κάρσον και τελικά οι Θεσσαλοί έφτασαν σε μία ιστορική νίκη, που για τον Κόροιβο θα έχει έντονη αρνητική χροιά. Φυσικά, από το τελικό αποτέλεσμα χάρηκε ο Πανιώνιος, ο οποίος παρέμεινε στη Stoiximan.gr Basket League παρά τις τρεις ήττες στα τελευταία τρία παιχνίδια.

το φιλμ του αγώνα στο SDNA

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected