Κατηγορίες
Basket

Μπήκε η…σφραγίδα στην παραμονή του ΑΟΚ Βέροιας στη Γ Εθνική! (vid+photos+φύλλο αγώνα+δηλώσεις Ηλιάδη)

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τα εντός έδρας παιχνίδι του στο φετινό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής ο ΑΟΚ Βέροιας.

Η ομάδα του Κωνσταντίνου Ηλιάδη επικράτησε με 83-64 της ΓΕ Αγρινίου και μία αγωνιστική πριν το τέλος της σεζόν, εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία. Ο νεαρός τεχνικός, στον οποίο πιστώνεται ένα μεγάλο μέρος της φετινής επιτυχίας παρά το γεγονός πως έπεσε στα… βαθιά, δήλωσε στο SportsUp :

“Η συμμετοχή στη Γ Εθνική ήταν ένα τεράστιο προνόμιο και δώσαμε και την ψυχή μας για να το διατηρήσουμε. Στην αρχή μπορεί τα αποτελέσματα να μην ήταν καλά και να υπήρχαν πολλές ατυχίες, δείξαμε όμως τον χαρακτήρα και κάναμε ένα τρομερό δεύτερο μισό του πρωταθλήματος που μας βοήθησε να πετύχουμε όλους μας τους στόχους.”

Το σημερινό παιχνίδι ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρουν περισσότερα λεπτά συμμετοχής το “αύριο” του ΑΟΚ και του Ημαθιώτικου μπάσκετ, όπως οι Καραθανάσης, Ιωαννίδης, Ορφανίδης και Βοργιατζίδης οι οποίοι και είχαν εξαιρετική παρουσία.

Η τελευταία “υποχρέωση” του ΑΟΚ είναι η αναμέτρηση στο Πολύκαστρο με τον τοπικό Εύαθλο, που θα ρίξει την αυλαία για τη σεζόν 2018/2019.

Τα δεκάλεπτα : 21-17, 48-31, 67-46, 83-64

ΑΟΚ Βέροιας : Τρομπούκης 6, Καραθανάσης 4, Σισμάνης 20 (4), Γκανάς 7 (1), Βλάχος 11 (2), Μαυρίδης 5 (1), Ιωαννίδης 8 (2), Ορφανίδης, Λέφας 8 (1), Μπαρμπαρούσης 6, Βοργιατζίδης 3, Γιαννουζάκος 5 (1)

ΓΕ Αγρινίου : Ντάλας 4 (1), Βακουφτσής, Βασιλείου 8, Μπαρούκας 36 (7), Σαπλαούρας 6 (2), Δάρλας 6 (1), Βούλγαρης 4

δείτε φωτογραφίες και βίντεο του αγώνα στο pliroforiodotis.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected