Ποδόσφαιρο Κόσμος

Κούπα μέσα στη Ρώμη για τη Γιουβέντους! (vid)

Ρόμα και Γιουβέντους αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στο Olimpico και οι Bianconeri κατέκτησαν και τυπικά το 7ο σερί Scudetto. Πέρασε η Νάπολι από την Σαμπ (0-2).

Ακόμα και αν η Γιουβέντους έχανε με 4-0 και η Νάπολι περνούσε με το ίδιο σκορ από το Marassi κόντρα στην Σαμπντόρια, την επόμενη αγωνιστική αυτό το σκηνικό έπρεπε να συμβεί ξανά για να καλυφθεί η διαφορά των 16 τερμάτων ανάμεσα στις δύο ομάδες και να πανηγυρίσουν οι Vesuviani.

Ευτυχώς για τους φίλους των Bianconeri τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά καθώς η ομάδα τους πήρε τον βαθμό που χρειαζόνταν μετά το σβηστό 0-0 με τους Giallorossi και είναι και επίσημα για 7η σερί σεζόν πρωταθλήτρια Ιταλίας. Νίκησε στην έδρα της Σαμπ η Νάπολι (0-2).

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Ρόμα (Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Αλισον, Κολάροβ, Ζεσούς, Φάσιο, Φλορέντσι, Ντε Ρόσι (82′ Στρούτμαν), Πελεγκρίνι (73′ Γκοναλόνς), Ναϊνγκολάν, Ουντέρ (81′ Σικ), Ελ Σαραουί, Τζέκο.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Αλεξ Σάντρο, Ρουγκάνι, Μπαρτσάλι, Ντε Σίλιο, Κεντίρα, Πιάνιτς, Μπερναρντέσκι (67′ Ντάγκλας Κόστα), Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς (81′ Μπετανκούρ), Ιγουαΐν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected