Football League

Μεγάλο “διπλό” του καταδικασμένου Πανσερραϊκού!

Μπορεί μέχρι και πριν από λίγες ημέρες η παρουσία των παικτών του Πανσερραϊκού στο Παγκρήτιο την ώρα της σέντρας του αγώνα με τον Εργοτέλη να ήταν εξαιρετικά αμφίβολη, ωστόσο οι «κόκκινοι» όχι μόνο πήγαν στο Ηράκλειο, με το ταξίδι να αποτελεί μία μικρή… οδύσσεια για αυτούς, αλλά έπαιξαν ίσως καλύτερα και από τότε που είχαν λυμένα όλα τους τα προβλήματα και κατάφεραν να… κουζουλάνουν τους Κρητικούς, καθώς πήραν μία σπουδαία νίκη με 0-3 και αν μη τι άλλο γέμισαν ψυχολογία!

Όπως αναφέρει το serressport, τα 17 μόλις μέλη της αποστολής, συμπεριλαμβανομένων του προπονητή Πέτρου Στοΐλα, του γυμναστή Γιάννη Κόκκινου και του φροντιστή Άρη Μπιντανάκη, ήταν πραγματικά υπέροχα, καταθέτοντας φιλότιμο, ψυχή και αγάπη για την ομάδα για να διεξαχθεί αυτό το παιχνίδι και κέρδισαν τον σεβασμό όλων, γιατί ασχέτως αποτελέσματος, απέτρεψαν να γραφτεί μία ακόμη μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.

Παίζοντας για την φανέλα, για τους εαυτούς τους, για τον προπονητή-όπως και οι ίδιοι είπαν- για τους δύο ηρωικούς φιλάθλους που ήταν εκεί και δεν σταμάτησαν να ακούγονται στο Παγκρήτιο, αλλά και για όλους τους αγνούς φίλους της ομάδας, τα «λιοντάρια» κατάφεραν να διαψεύσουν τον τίτλο του αουτσάϊντερ και να προσφέρουν στην ομάδα την πρώτη της εκτός έδρας νίκη μετά από 425(!) ημέρες! Το αξιοσημείωτο είναι πως η προηγούμενη ήταν και πάλι στην Κρήτη, στις 12/3/17, με 0-1 κόντρα στα Χανιά. Έκτοτε αν και είχαν πολλές ευκαιρίες δεν τα κατάφεραν και το πέτυχαν τώρα, με όλα αυτά τα προβλήματα.

Όσον αφορά τον αγώνα, ο Πανσερραϊκός άριστα στημένος από τον Πέτρο Στοΐλα δεδομένων των συνθηκών, περιόρισε την επιθετική γραμμή του Εργοτέλη με στιβαρή άμυνα και παρότι τα ποσοστά κατοχής των γηπεδούχων έφτασαν μέχρι και το 77%,(!) αυτό δεν μεταφράστηκε σε σπουδαίες ευκαιρίες. Αντιθέτως οι «κόκκινοι» έσταζαν… φαρμάκι στην αντεπίθεση, έκαναν τέσσερις ευκαιρίες και βρήκαν δίχτυα στις τρεις με τους Ναζίμ στο 32΄, Δούμτσο στο 49΄ και Εν’Νομό στο 73΄ και πανηγύρισαν έξαλλα μία δίκαια και σπουδαία νίκη που τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν μέχρι το τέλος!

Συνθέσεις

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Κατσιμήτρος, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Μπάτζιος, Πάτας, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Μπουτσάκης (85΄ Αγγελόπουλος), Μπούζας (60΄ Ιατρούδης), Έφορντ (80΄ Μανουσάκης), Σταματάκος.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ : Άντμαν, Σιάκκας, Τσελεπίδης, Στέβιτς (78΄ Πέτρου), Μακούσης, Ναζίμ, Αναστασόπουλος, Γιαξής, Κρητικός, Δούμτσος, Εν’Nομό (90+1΄ Γουάλεϊ)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected