Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Στη Football League και με τη βούλα ο Ηρακλής!

Άμεση ήταν τελικά η επιστροφή του Ηρακλή στις εθνικές κατηγορίες, καθώς σήμερα “σφράγισε” και μαθηματικά την άνοδο στη Football League.

Ο Γηραιός πήρε αυτό που ήθελε με αντίπαλο τον μαχητικό Τηλυκράτη Λευκάδας και με τη νίκη 2-1 διασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο. Οι «κυανόλευκοι» ήταν αποφασιστικοί στο δεύτερο ημίχρονο, «μπήκαν» με γκολ από την εκκίνηση από τον Παπαδόπουλο και βρήκαν απάντηση στο γκολ του Καββαδία και μάλιστα άμεση με την εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ του Τάι.

Στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι είχαν μια άκαρπη υπεροχή, δημιούργησαν αλλά έχασαν ευκαιρίες για γκολ, χωρίς να βρουν τα επίπεδα αποτελεσματικότητας που απαιτούνται για να φτάσουν στο «τρίποντο».

το φιλμ της αναμέτρησης στο bluearena.gr

Συνθέσεις

Ηρακλής : Αμπάρης, Καραντασιάδης, Γιαννίτσης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης (84΄ Κουρέλλας), Καζναφέρης, Παναγιωτούδης, Τάι (81΄ Κωστούλας), Παπαδόπουλος  (65΄ Αμαραντίδης), Πτηνόπουλος, Ρόβας (86΄ Ντε Σμεντ).

Τηλυκράτης : Καραγκούνης, Βασίλας, Καταγής Σ., Παναγιωτόπουλος, Ιασωνίδης, Μπουρδούβαλης, Περιστέρης, Φέτσης, Γραμματικόπουλος, Καταγής Γ., Καλογέρης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected