Κατηγορίες
Football League

Η υποβιβασμένη Καλλιθέα είχε αγωνιστική…όρεξη!

Νίκη με 3-1 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας για την αθηναϊκή ομάδα που πλέον αγωνίστηκε χωρίς πίεση μετά τον υποβιβασμό της και μαθηματικά.

Από την άλλη πλευρά, η Αναγέννηση στάθηκε για άλλη μια φορά φέτος κατώτερη των περιστάσεων και δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα εκτός Καρδίτσας γνωρίζοντας μάλιστα βαριά ήττα από την Καλλιθέα.

Όπως αναφέρει το karditsalive, οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύθηκαν με τον καλύτερο τρόπο τις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησαν στο πρώτο ημίχρονο πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με προβάδισμα 2-0. Αρχικά απείλησαν με σουτ του Μίγγου στο 18′ που έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Γκέκας ενώ στην επόμενη φάση ο Παπαγγελής είχε σουτ που πέρασε λίγο άουτ. Στο 22′ ωστόσο ο ίδιος παίκτης δεν λάθεψε αυτή τη φορά με το κεφάλι δίνοντας προβάδισμα στην Καλλιθέα. Στο 36′ είχαμε το 2-0 όταν ο Σμυρλής περασε και τον Γκέκα και σκόραρε στην κενή εστία διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Από την άλλη η Αναγέννηση προσπάθησε να δημιουργήσει κάποια καλή στιγμή χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Στο β’ μέρος ο Γ. Βαζάκας έκανε δύο αλλαγές στο πρώτο 15λεπτο βλέποντας ότι δεν είχαν εφαρμογή όσα ζήτησε στο ημίχρονο με Χατζάρα και Σταματάκη να βγαίνουν και Ντάγκρας και Βατουσιάδη να μπαίνουν. Και πάλι όμως παρά την κατοχή που είχε η Αναγέννηση για ένα 15λεπτο δεν μπόρεσε να δημιουργήσει τελικές προσπάθειες με αξιώσεις με εξαίρεση ένα σουτ του Πλαβούκου στο 62′ που πέρασε άουτ. Σα να μην έφθανε αυτό είχαμε και το 3-0 στο 73′ με τον Σμυρλή να νικά για δεύτερη φορά τον Γκέκα, αυτή τη φορά με μακρινό σουτ δίνοντας τέλος στις όποιες ελπίδες διατηρούσε ως εκείνη την ώρα η Αναγέννηση.

Συνθέσεις 

Καλλιθέα (Παντέλης): Πασάι, Ντιακιτέ, Συριόπουλος, Παπαγγέλης, Μίγγος, Παυλής, Γκέτσι, Σμυρλής (82′ Καρβουνίδης), Καντέ, Βαλμάς, Κόπας (68′ Μάκο)

Αναγέννηση Καρδίτσας (Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι (82′ Μούτσιος), Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης, Κονέ, Σουντουρά, Χατζάρας (57′ Ντάγκρας), Τζέκος, Μπιτέλης, Πλαβούκος, Σταματάκης (61′ Βατουσιάδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected