Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Οι δύο επόμενες μεταγραφές του Αστέρα

Οι Αρκάδες αναμένεται άμεσα να αποκτήσουν τον Βλάχο και προχωράνε την περίπτωση του Κατράνη

Επιχείρηση «άκρα της άμυνας» επιχειρείται τις τελευταίες ημέρες στον Αστέρα Τρίπολης. Όπου πλέον «τρέχουν» τόσο την υπόθεση του αριστερού μπακ, όσο και εκείνη του δεξιού, μετά τις αποχωρήσεις των Γιαννούλη και Μπέρτου αντίστοιχα.

Όπως αναφέρει η gazzetta, είναι πιθανό άμεσα να «κλείσουν» και τα δύο «μέτωπα». Στην Τρίπολη «δουλεύουν» τον επαναπατρισμό του Αλέξανδρου Κατράνη (φωτ). Ο 20χρονος που παραχωρήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Ατρόμητο στην Σεντ Ετιέν, δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής στη γαλλική ομάδα, η οποία δείχνει διατεθειμένη να τον παραχωρήσει δανεικό. Στον Αστέρα κινούνται τόσο για την απόκτησή του με αυτόν τον τρόπο (για δύο χρόνια), όσο και για ενδεχόμενο συνιδιοκτησία και το ζήτημά του βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, ενώ παράλληλα θα βρεθεί στην πρώτη ομάδα και ο Ρόμπερτ Κουμαντέι.

Για την άλλη πλευρά, πλέον σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η περίπτωση του Βαλεντίνου Βλάχου. Ο 26χρονος δεν θα μείνει στον Πανιώνιο, από καιρό βρίσκεται σε επαφές με τους Αρκάδες και όλα δείχνουν πως άμεσα θα αποτελέσει την 3η τους καλοκαιρινή μεταγραφή, μετά από Φερνάντες και Παπαδόπουλο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected