Κατηγορίες
Τουρνουά Foot Tennis Βέροια

Μόνο δύο ή τρεις παίκτες δηλώνουν οι Ακαδημίες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο 1ο Τουρνουά Foot Tennis

Διευκρινιστική ανακοίνωση εξέδωσαν οι διοργανωτές του 4ου Τουρνουά Foot Tennis, στο οποίο από φέτος ενσωματώνεται και η διοργάνωση ανάμεσα σε Ακαδημίες Ποδοσφαίρου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, η Ακαδημία που επιθυμεί να συμμετάσχει αλλά ταυτόχρονα θα δώσει το παρών και σε διάφορα τουρνουά που διεξάγονται αυτό το διάστημα, μπορεί να επιλέξει δύο ή τρεις παίκτες (το μέγιστο), οι οποίοι μπορούν να αγωνιστούν στο τουρνουά Foot Tennis με συνοδεία ενός προπονητή ή γονέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Δύο εβδομάδες απομένουν για την εγγραφή των Ακαδημιών στο 1ο Τουρνουά Ακαδημιών.

Γνωρίζουμε πως οι περισσότερες συμμετέχουν σε διάφορα τουρνουά που διεξάγονται αυτή την εποχή και ειδικά τα Σαββατοκύριακα.

Σημειώνουμε όμως πως για να αγωνιστεί κάποιος σε έναν αγώνα Foot Tennis (Ποδοτένις) χρειάζονται 2 ή 3 παίκτες, επομένως αν μια Ακαδημία επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή αλλά ταυτόχρονα θα βρίσκεται σύσσωμη σε κάποιο άλλο τουρνουά, μπορεί να δεσμεύσει 2 ή 3 παίκτες με έναν συνοδό προπονητή ή γονέα (απογευματινές και βραδινές οι ώρες των αγώνων στην Πλατεία Δημαρχείου Bέροιας), να δώσει το παρών σε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα που είμαστε σίγουροι πως θα το χαρούν τα παιδιά!

Θυμίζουμε πως το Τουρνουά Foot Tennis θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Ιουνίου και οι αγώνες ΔΕΝ θα είναι πρωινοί”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected