Κατηγορίες
Αθλήματα

Έκανε το 3-1 η Νέα Ιωνία και σήκωσε την κούπα!

Η Νέα Ιωνία συνεχίζει να κυριαρχεί, πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή της εμφάνιση νίκησε κατά κράτος τον ΠΑΟΚ με 22-14, έκανε το 3-1 στους τελικούς των πλέι οφ και πανηγυρίζει το 5ο διαδοχικό και συνολικό πρωτάθλημα της ιστορία της στην Α1 γυναικών.

Όπως αναφέρει το e-handball, η ομάδα της Νέας Ιωνίας έφθασε και στο 3ο νταμπλ της ιστορίας της, καθώς είχε προηγηθεί η νίκη επί του ΠΑΟΚ και στον τελικό του Κυπέλλου, στην Κοζάνη.

Στον 4ο τελικό των πλέι οφ, η Νέα Ιωνία, με εκπληκτική αμυντική λειτουργία και την Μάγδα Κεπεσίδου να πιάνει… σχεδόν τα πάντα, έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στον απογοητευτικό ΠΑΟΚ.

Ο αγώνας από ένα και σημείο στο 2ο ημίχρονο εξελίχθηκε σε πάρτι τίτλου για τη Νέα Ιωνία, με τον Δικέφαλο, άδειο από ιδέες και ψυχικές δυνάμεις, να πετά «λευκή» πετσέτα.

Συνθέσεις

NΕΑ ΙΩΝΙΑ (Σοφία Ναϊσίδου): Κεπεσίδου, Κερλίδη, Φράγκου, Μίλατσιτς, Παπανικολάου, Πάπα, Ζυγούρα, Μακρή, Ντανίλοβιτς, Βαφειάδου, Διακογιάννη, Κοντοστέργιου, Σαραντάκου, Μάγκου, Χρονοπούλου, Στουγιαννίδου.

ΠΑΟΚ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Σεραφίμοβα, Τσαουσίδου, Τσιομπάνου, Παναγιωτίδου, Γκάτσιου, Γκρίτζαλη, Ρόσκα, Μούρνου, Τζούριτσιτς, Σαμολαδά, Νίκολιτς, Στοϊκόφσκα, Στρατάκη, Μαρία Χατζηπαρασίδου, Μάστακα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected