Κατηγορίες
Basket

Δύο ματς στην πρεμιέρα του “ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2018”

Δυναμικά ξεκίνησε το “Νοσταλγία 2018” με δυο αμφίρροπα παιχνίδια.

Ο κόσμος έδωσε δυναμικό παρών και απόλαυσε το θέαμα που βρήκε νικητές τους nJOYers και τους Texas Losers αντίστοιχα.

Στο παιχνίδι των 19:00 ο αρχηγός των nJOYers, Νίνος Κανελλιδης, παρόλο που θα “κρεμαστεί” ο ίδιος το Σάββατο, δεν κρέμασε την ομάδα του! Με επιθετικό οίστρο πετυχαίνοντας 5 τρίποντα τους οδήγησε στην νίκη. Ο Κωτσακης ήταν ο μαέστρος, οι Πουλτσίδης και Μπουτζόλας στις καθιερωμένες πτήσεις καθάρισαν τα ριμπάουντ και ο Μάρτος έδωσε πολύτιμους πόντους και ανάσες.

Αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία του μπαμπά Κανελλίδη που με την υψηλή τεχνική του μοίρασε 5 ασίστ και έκανε 2 κοψίματα σπέρνοντας τον ενθουσιασμό στην κερκίδα.

Αγνώριστοι στην αντίπερα όχθη οι “Gurus” του Κυβεντίδη, με πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα, πάλεψαν μέχρι τέλους το παιχνίδι. Στην τρίτη περίοδο όμως, μετά από διαδοχικά λάθη στην επίθεση και μια μικρή ολιγωρία στην άμυνα βοήθησαν τους αντίπαλος να χτίσουν μια διαφορά που την κράτησαν μέχρι τέλους.

Ο Τσιγάρας μεταγραφή ουσίας τράβηξε στο σκοράρισμα, ο προερχόμενος από τραυματισμό Τζούρτζιας έδειξε ότι ξέρει πολλά κιλά μπάσκετ και ότι επανέρχεται σιγά σιγά. Μπιζέτας και Πολυμενης σταθερές αξίες και ο Μαργαριτόπουλος έδειξε ότι θα βοηθήσει την ομάδα αρκετά.

Basket Gurus – NJOYers  52-63

BASKET GURUS: Τσιγάρας 14, Μπιζέτας 5, Πολυμένης 3(1), Σαλαμάνης 6, Δέλλιος, Παυλίδης 4, Τζούρτζιας 8, Χωματάς 1, Κυβεντίδης 2, Πέτκελης 2, Μαργαριτόπουλος 7 (1), Κυριακίδης.

NJOYers: Τσιγκογιάννης 5 (1), Πουλτσίδης 4, Γκίνης 2, Μπουτζόλας, Λαφάρας 2, Μάρτος 9 (1), Κανελλίδης 31 (5), Σουραντάνης, Κωτσάκης 10, Μουρατίδης, Κανελλιδης.

Ένα ντέρμπι με τα όλα του το βραδινό παιχνίδι, με τελικούς νικητές μετά από πολλές εναλλαγές στο σκορ τους Texas Losers. Ο Τσίπης πλήγωσε την αντίπαλη άμυνα στο ζωγραφιστό, ο Μανούρας σταθερή αξία ήταν ασταμάτητος στο 3ο δεκάλεπτο, με τον Ντόβα να ακολουθεί και ο Ζέρβας ήταν το κρυφό επιθετικό χαρτί! Ο αρχηγός με δυο κρίσιμα τρίποντα κατάφερε να βάλει τα θεμέλια της νίκης.

Η αρμάδα του Μωυσιάδη ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και παρότι βρέθηκε να χάνει στην αρχή, με ένα επιμέρους 15-2 έφερε την διαφορά σε διψήφιο αριθμό. Κάπου εκεί επήλθε η κούραση και η αστοχία, με αποτέλεσμα να ηττηθούν. Ασταμάτητος ο Νικολόπουλος, σκόραρε από παντού και “φόρτωσε” τους αντιπάλους με φάουλ. Ο Σαράφης “βομβάρδιζε” από τα 6.75, οι Αμοιρίδης και Στεργιόπουλος πάλεψαν και σκόραραν αλλά δεν ήταν αρκετό.

Φούφουτος – Texas Losers  49-55

ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ: Νικολόπουλος 20 (1), Παπαδόπουλος 5, Αμοιρίδης 2, Τσαμήτρος 2, Στεργιόπουλος 4, Σαράφης 12 (3), Μωϋσιάδης, Μιχαηλίδης 4, Λαζάρου.

TEXAS LOSERS : Κόγιας 4 (1), Πύρκας 2, Σπυριδωνίδης 2, Τσίπης 8, Μπιζέτας 8 (2), Ντόβας 10, Ζέρβας 7 (1), Αθανασίου, Χατζής, Νικολαΐδης 2, Μανούρας 12.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected