Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Το πρώτο βήμα η Βόλφσμπουργκ στο μπαράζ παραμονής! (vid)

Η Βόλφσμπουργκ ανησύχησε για μερικά λεπτά αλλά επικράτησε 3-1 της Χόλσταϊν στον πρώτο αγώνα για την παραμονή / άνοδο στην Bundesliga.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, κάθε χρόνο ο τρίτος από το τέλος της μεγάλης κατηγορίας του Γερμανικού πρωταθλήματος παίζει με τον τρίτο της Zweite Liga για το ποιος θα παίξει στην Bundesliga.

Οι Wolfe υποδέχθηκαν την Χόλσταϊν [είχε βασικούς 11 Γερμανούς] και προηγήθηκαν με τον Ντιβόκ Οριζί στο 13′. Στο 34′ ο Ντρέξλερ των φιλοξενούμενων έκανε τρομερή προσπάθεια πάνω στη γραμμή και έδωσε πάρε-βάλε στον Σίντλερ, όμως το 1-1 δεν έμεινε για πολύ καθώς στο 40′ το δυνατό σουτ του Μπρέκαλο πήρε μέρα τα χέρια του Κρόνχολμ (2-1).

Στην επανάληψη και το 56′ ο Οριζί έκανε καταπληκτική ενέργεια αποφεύγοντας δύο παίκτες και έδωσε στον Μάλι και εκείνος απέφυγε τον αντίπαό keeper και σκόραρε στην κενή εστία. Ευτυχώς για την Βόλφσμπουργκ το 3-1 ήταν το τελικό αφού η Χόλσταϊν έπαιξε μονότερμα στο φινάλε και έχασε δύο τρομερές ευκαιρίες για ένα γκολ που θα έπαιζε πολύ σημαντικό ρόλο στη ρεβάνς.

Τη Δευτέρα θα γίνει η ρεβάνς (21/05).

https://www.youtube.com/watch?v=N7a8UQb_-4g

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected