Basket

Νίκη για τη Θύελλα στο σημερινό παιχνίδι του “ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2018”

Νίκη για τη Θύελλα του Κονδώνη με σκορ 42 -25 στο σημερινό (17/5) παιχνίδι απέναντι στους αξιόμαχους “Αβάνα” που δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα.

Με το δεξί μπήκε η Θύελλα που δυσκολεύτηκε μόνο στην πρώτη περίοδο και κάπου εκεί πήρε το όπλο ο Μουρατίδης και με δυο διαδοχικά τρίποντα έδωσε το έναυσμα. Ο Χατζηπαυλίδης “χτυπούσε” από παντού, οι Μόνας και Πιπερίδης πανταχού παρών και ο Πεχλιβανίδης… έτρωγε σίδερα στην άμυνα.

Ασύνδετη παρουσιάστηκε η ομάδα των “Αβάνα” στην πρεμιέρα, ίσως έφταιγε το… ταξίδι από την μακρινή Κούβα που τους κούρασε! Πάλεψε με τα θηρία και διασώθηκε ο ασταμάτητος Σιδηρόπουλος, κέρβεροι στην άμυνα οι Χαραλαμπίδης και Καρανάσιος αλλά δεν ήταν αρκετοί για να βγάλουν την ομάδα από τον βούρκο.

Θύελλα – Αβάνα  42-25

Θύελλα : Πιπερίδης 5, Κονδώνης 2, Γκοντόπουλος, Ζαλώνης 2, Πεχλιβανίδης 3, Χατζηπαυλίδης 9, Μπουζίκας 3, Μουρατίδης 6 (2), Μόνας 3, Βαρβέρης 4, Τσέγκος 5 (1), Μπάμπαλης.

Αβάνα : Παπαοικονόμου, Κοντοκώστας 2, Καρανάσιος 1, Μόσχου, Μπέκας, Καραΐνδρος, Κυριακίδης, Σιδηρόπουλος 12, Ζήνδρος, Αργυρόπουλος 8, Χαραλαμπίδης 2.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected