Κατηγορίες
Super League 1

Σύντομα οι επίσημες ανακοινώσεις για Βλάχο και Κατράνη

Η σεζόν ολοκληρώθηκε, οι παίκτες απολαμβάνουν τις διακοπές του κι οι άνθρωποι της ομάδας τρέχουν το σχεδιασμό

Στον Αστέρα Τρίπολης, πριν ολοκληρωθεί η σεζόν, ήξεραν τις κινήσεις που θα κάνουν. Κι αυτές είναι μετρημένες. Ο Σάββας Παντελίδης έχει στα χέρια του ένα ρόστερ που ναι μεν δεν είναι δικό του αλλά το έχει δουλέψει πολύ, το έχει εξελίξει και ξέρει τι θέλει και τι όχι για να κάνει την ομάδα ακόμα καλύτερη.

Τα κουκιά είναι… μετρημένα λοιπόν, από τη στιγμή που ο Νίκος Παπαδόπουλος θα ανεβάσει τον ανταγωνισμό στον “1”, ενώ ο Μαρκ Φερνάντεθ θα έρθει για να δώσει το κάτι παραπάνω στα φτερά.

Από εκεί και πέρα, οι Μπέρτος, Γιαννούλης δεν ανανεώνουν με την ομάδα κι οι Βλάχος (φωτ) – Κατράνης φαντάζουν ως οι αντικαταστάτες τους. Με τους Κώτσιρα και Κυριακόπουλο που είχαν φέτος πολύ καλή χρονιά, τα άκρα της άμυνας είναι έτοιμα. Αν δεν “σπάσει” και το δίδυμο στα στόπερ μες τους Πασαλίδη-Τριανταφυλλόπουλο οι κολώνες της άμυνας θα οδηγήσουν την ομάδα και του χρόνου, ενώ θα αποκτηθεί ακόμα ένας κεντρικός αμυντικός από τη στιγμή που ο Σελίν θα συνεχίσει στην ΜΤΚ Βουδαπέστης.

Όπως αναφέρει το arcadiasports, μένει να δούμε ποιοι θα έρθουν να ενισχύσουν τον άξονα πίσω από τους Μουνάφο-Ιγκλέσιας και φυσικά ποιος θα πάρει στα χέρια του την μπαγκέτα του οργανωτή, δεδομένου ότι ο Τόνσο ψάχνει να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected