Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Απίστευτο! Ο Κόβατς πήρε το Κύπελλο από την ομάδα που θα προπονεί σε λίγες…μέρες! (vid)

Απίστευτη κατάκτηση Κυπέλλου από την Αϊντραχτ του Νίκο Κόβατς, που διέλυσε 1-3 την Μπάγερν πριν γίνει προπονητής της. Πρώτος τίτλος από το 1988 και το νικητήριο του Ντέταρι.

Κανείς δεν περίμενε ότι ο Γιουπ Χάινκες θα αποχωρούσε οριστικά με σκυμμένο κεφάλι. Κανείς δεν περίμενε ότι ο επόμενος προπονητής της Μπάγερν θα ήταν εκείνος που θα της στερούσε το νταμπλ. Η ίντριγκα που διαδραματιζόταν στο «Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου» ήταν από μόνη της όλα τα λεφτά. Και ήρθε κι έδεσε το αποτέλεσμα. Η Αϊντραχτ έκανε το απίθανο, καθαρίζοντας με 1-3 τους πρωταθλητές και σήκωσε την πρώτη κούπα της από το 1988 και το Κύπελλο που είχε πάρει με γκολ του Λάγιος Ντέταρι.

Η φάση που έκρινε το αποτέλεσμα, ήταν και η τελευταία της αναμέτρησης. Η Μπάγερν ζήτησε πέναλτι, ο διαιτητής πήγε στο VAR και αποφάσισε ότι δεν υπήρχε παράβαση σε μία τρομερά δύσκολη φάση. Εδειξε κόρνερ και η εξέλιξή του ήταν να βγει μόνος του ο Γκατσίνοβιτς, να τρέξει όλο το γήπεδο και να σκοράρει σε κενό τέρμα, μιας και ο Ούλραϊχ βρισκόταν στην αντίπαλη εστία, στην ύστατη προσπάθεια ισοφάρισης.

το φιλμ της αναμέτρησης στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Μπάγερν (Γιουπ Χάινκες): Ούλραϊχ, Ζίλε, Χούμελς, Κίμιχ, ΑλάμπαΧάβι Μαρτίνεθ, Τιάγκο (65′ Τολισό), Χάμες Ροδρίγκες, Μίλερ (70′ Κομάν), Ριμπερί (87′ Βάγκνερ), Λεβαντόφσκι

Αϊντραχτ (Νίκο Κόβατς): Χραντέτσκι, Χασέμπε, Σαλσέδο, Αμπρααμ, Ντα Κόστα, Μασκαρέλ, Βίλεμς, Μπόατενγκ, Ντε Γκουζμάν (74′ Ρους), Βολφ (60′ Γκατσίνοβιτς), Ρέμπιτς (89′ Αλέ).

https://www.youtube.com/watch?v=09BlVC46AQ4

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected