Γ Εθνική / Τοπικά

Με γκολ στα…χασομέρια ο Ηρακλής πρώτος και στα play off!

Με τέρμα του Πτηνόπουλου στην τελευταία κυριολεκτικά φάση του αγώνα, ο Ηρακλής πέρασε από τη Νεάπολη Βόλου και κατέκτησε την 1η θέση στον 1ο όμιλο των play off.

Τόσο ο Γηραιός και ο ΝΠΣ Βόλος έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδό τους στην Football League και για το λόγο αυτό, το ματς ήταν ανοιχτό με αποτέλεσμα αμφότερες να προσφέρουν θέαμα αλλά και 5 συνολικά γκολ.

H ομάδα της Θεσσαλονίκης βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ, ωστόσο βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και απάντησε ισάριθμες φορές στον αντίπαλο, με αποτέλεσμα να κρατήσει το αήττητο στα μπαράζ και παράλληλα να εξασφαλίσει μία αγωνιστική πριν το τέλος του μίνι πρωταθλήματος την πρωτιά στον όμιλο.

το φιλμ της αναμέτρησης στο SDNA

Συνθέσεις

Ηρακλής: Γιούδας, Ρεβυθόπουλος, Κουρέλλας, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Κωστούλας (85′ Γιαννίτσης), Ντε Σμεντ (69′ Πτηνόπουλος), Παναγιωτούδης, Μεντί (58′ Ρόβας), Αμαραντίδης (76′ Παπαδόπουλος), Καζναφέρης

ΝΠΣ Βόλος: Μπουργάνης, Ντεντάκης, Ουνγιαλίδης (74′ Ζέρης), Γκαλίτσιος, Μελισσόπουλος (68′ Ντόσης), Πέντα, Καμπαγιέρο, Μάντζης (85′ Πιαστόπουλος), Πίτου, Ηλιόπουλος (90′ Μηλιώτης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected