Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Η πρώτη μεταγραφή του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας ενόψει Γ Εθνικής!

Παίκτης του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας θα είναι για τη νέα σεζόν ο Άκης Βασιλειάδης, ο οποίος υπερασπίστηκε την εστία της Καρίτσας τη χρονιά που ολοκληρώθηκε.

Όπως αναφέρει το katerinisport, ο έμπειρος τερματοφύλακας, οποίος επιστρέφει στον Αχιλλέα μετά από δύο χρόνια, ξεκίνησε την καριέρα του από το Βατανιακό, μεταπήδησε στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ, ενώ επίσης αγωνίστηκε σε Πιερικό, Εθνικό Κατερίνης, Καστοριά, Πόντιους Κατερίνης, Δόξα Κρανούλας, Αχαρναϊκό, Οικονόμο Τσαριτσάνης, Διαγόρα Σεβαστής και Καρίτσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H Διοίκηση του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα Τριαντάφυλλου Βασιλειάδη, ενός ποδοσφαιριστή με πληθώρα εμπειριών και παραστάσεων στις Εθνικές Κατηγορίες.

Ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας καλωσορίζει τον Άκη στην οικογένειά του και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Η Διοίκηση της ομάδας της Καισάρειας κινείται μεθοδικά και βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις και με άλλους ποδοσφαιριστές, ώστε να ενισχυθεί ουσιαστικά εν όψει της νέας σεζόν και της επιστροφής του στις Εθνικές κατηγορίες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected