Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Το σήκωσε η Τσέλσι! (vid)

O Kόντε έγινε ο πρώτος που κερδίζει τον Μουρίνιο σε τελικό στο Νησί και η Τσέλσι με την κατάκτηση του κυπέλλου (1-0 τη Γιουνάιτεντ) άφησε μια γλυκόπικρη γεύση στη φετινή σεζόν.

Ο Αντόνιο Κόντε είναι… φευγάτος από την Τσέλσι, ωστόσο στο τελευταίο παιχνίδι του στον πάγκο των Λονδρέζων φρόντισε να βάλει τη σφραγίδα του.

Η Τσέλσι επικράτησε 1-0 της Γιουνάιτεντ και ο Ιταλός έγινε ο πρώτος που κερδίζει σε τελικό στην Αγγλία τον Ζοσέ Μουρίνιο!

Γλυκόπικρη η σεζόν και για τις δυο ομάδες, οι Λονδρέζοι πήραν κούπα, αλλά δεν θα κουνήσουν σεντόνι, ενώ η Γιουνάιτεντ έμεινε χωρίς τίτλο, αλλά πήρε τη 2η θέση! Hταν το 8ο κύπελλο για την ομάδα του Κόντε που έφτασε την Τότεναμ.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΤΣΕΛΣΙ (5-3-2): Κουρτουά, Μόουζες, Αθπιλικουέτα, Κέιχιλ, Ρίντιγκερ, Μάρκος Αλόνσο, Καντέ, Φάμπρεγας, Μπακαγιοκό, Αζάρ (90’+1 Ουίλιαν), Ζιρού (89′ Μοράτα).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ (4-3-3): Ντε Χέα, Βαλένσια, Σμόλινγκ, Φιλ Τζόουνς (87′ Μάτα), Άσλεϊ Γιανγκ, Μάτιτς, Άντερ Ερέρα, Πογκμπά, Λίνγκαρντ (73′ Μαρσιάλ), Αλέξις Σάντσες, Ράσφορντ (73′ Λουκακού).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected